Archivo de la categoría "Escacs"

Resultats esportius cap de setmana

Miércoles, 21 de Enero de 2009

Futbol: Regional Preferent - Grup 3 17/01/09
ALBERIC 0 - 0 Tavernes.

Escacs:
2ª Autonòmica - Grup Sur (17-01-09)
ALBERIC A 5 - 3 Cullera A

2ª Promoción - Grup Sur (17-01-09)
ALBERIC B Descans.

Basket:
FENIX ALBERIC 63 - SILiKEN RAFELBUÑOL 56

Campionat d’escacs al carrer Colon

Domingo, 1 de Julio de 2007

www.alberic.com

Ahir, el Club d’Escacs Alberic, colebrà el tradicional torneig per equips de la fira de Sant Joan, en aquesta edició dedicat a la memòria de Jaume Esplugues.

Es reunir al carrer Colon 8 equips amb una gran qualitat, com son el Carcaixent, Xàtiva, Benifaió, Benigànim, Els Voltors (Canals), Benimodo i Alberic amb 2 equips. El sistema sigué una lliga a 10 minuts per jugador, que produí intensos i espectaculars finals de partides. Bona afluencia d’aficionats i curiosos que s’acostàren a vore.

Votà la sorpresa al imposar-se l’Alberic A al torneig, per davant de Canals i Carcaixent que obtingueren el segón i tercer lloc respectivament.

Al finalitzar li se feu entrega als familiars d’una placa en record de Jaume, en un acte al rosegó.

Vesprà d’escacs al carrer Colon

Domingo, 24 de Junio de 2007

Alberic.com
Ahir de vesprà, amb motiu de les festes de Sant Joan, eixiren al carrer els jugadors d’escacs, per a participar en el XXV Torneig individual d’escacs de fira.
Bon temps, amb una agradable brisa. Alta participació de jugadors i curiosos que s’aproparen a veure l’espectacle que dona els escacs ràpid (es jugaba a 5 minuts per partida, la qual cosa produia finals d’infart).
Finalment s’imposà Alfonso Martínez, quedant en segon i tercer lloc Carlos Montañana i Sergi Sanchis respectivament.
Al mateix temps es jugà la categoria infantil, amb gran ilusió i participació dels més menuts. S’emportà el triomf Jose Ramón Mateu
La setmana que vé li toca el torn a l’homenatge a Jaume Esplugues, on rebrem la visita d’importants equips de totes les comarques de València.

ESCACS: Alberic - Alcoi

Domingo, 25 de Marzo de 2007

ESCACS

L’Alberic, s’asegura la categoria recientment adquirida i aspira a més.

Crònica Alfonso Martínez

Per fi la sort acompanya els nostres jugadors.

Alcoi presentà un equip més fluix que de costum, amb només 7 jugadors.

L’encontre començà amb 1-0 ja que els alcoians vingueren amb només 7 jugadors, fent incomparecència el seu primer tauler front Manolo Pérez.

La resta de partides no foren tan còmodes com pot paréixer, només el 7é tauler es va decidir amb rapidessa. El retorn d’Eloi Cantero va ser essencial per tal d’encarrilar la victòria i, encara que evidencia falta d’activitat (es va carregar prou de temps), aconseguí la primera victòria i el segon punt per als locals.

No tardava la jove figura de l’equip, Ximo Minguez, en avisar-me de que anava a guanyar, una imprecissió de la seua rival el deixava amb còmode avantatge, encara eren poc més de les set quan el 3-0 ja estava al “marcador”.

Però hi havia 2 partides que estaven malament: Javi Cortés i Alfonso Martínez, en altres ocasions motors de l’equip, acusaven el mal moment de forma i estaven contra les cordes. Entre la derrota del primer i la del segon, Nodar s’imposava a la perla alcoiana Pablo Cruz (3er classificat al campionat d’Espanya sub12 de 2006).

Al menys, l’empat estava assegurat. Però com que ningú volia cedir cap puntet, Santi Cogollos va optar per anar guanyant poquet a poquet al seu rival, fent-nos patir a la resta, el 5-2 assegurava la victòria i deixava tranquilitat a Jose Luis Sanchis per a poder jugar còmodament front una rival inferior que donà molta guerra.

Jo pensava que li demanarien taules per tal de tornar a casa (Alcoi està prou lluny d’ací…) i tenia pensat no acceptar-les ja que confiava en el meu company, que no va fallar i s’adjudicà el punt: 6-2 final.

Hem assegurat la permanència, ara cal intentar traure algun puntet més per tal de quedar en el millor lloc possible.

La pròxima setmana visitem el Sueca que només té una victòria més que nosaltres.

Alberic B 2-2 Silla C
L’equip B, aquesta setmana va obtenir un bon resultat: 2-2 davant el Silla C que presentava un bon equip.

Victòria de Rafa contra Vila Todosantos.

Taules de Jose Ramon que està en un bon moment de forma i Toni que ofegà el contrari quan el tenia guanyat.

L’única derrota per Enric Martorell.

La setmana que ve rebem a casa el Massanassa C