El PP expulsa als seus edils crítics d’Alberic per a forçar la destitució del nou alcalde

L’exalcalde figura com no adscrit després que la resta de regidors el tiraren per a presentar la censura
Levante-EMV P. F. ALZIRA
El PP va moure fitxa ahir per a intentar restituir a Faustino Sala com a representant del grup popular en l’Ajuntament d’Alberic, en el que suposa el primer pas d’una estratègia que té com a següent objectiu que el secretari de la corporació declare com no adscrits als edils crítics que ara formen part del govern municipal en interpretar que aquesta consideració incapacitaria a Toño Carratalá per a seguir com a alcalde i percebre un sou. El PP va presentar ahir per registre d’entrada un escrit signat pel secretari provincial, Vicente Betoret, en el qual ratifica que els tres edils crítics que estaven afiliats al partit van deixar de ser militants del PP el 17 de gener de 2012, confirma per tant l’expulsió, i que l’únic regidor d’Alberic que milita en el partit és Faustino Sala.

L’escrit de Betoret respon a una sol·licitud d’informació del secretari municipal per a aclarir determinats aspectes sobre l’expulsió d’aquests regidors i que, en un primer moment, va remetre a la seu central del PP a Madrid. El president de la gestora local, Blas Albarracín, va explicar ahir que el Comitè Regional de Drets i Garanties havia delegat en el secretari provincial la remissió d’aquest escrit per a revertir una situació que no va dubtar a qualificar de “incongruent”, ja que l’única persona que el PP reconeix com a representant en l’ajuntament, l’exalcalde Sala, figura en aquests moments com a regidor no adscrit, mentre que els tres expulsats i els altres tres edils crítics integren el grup popular.

Los comentarios están cerrados