Desenterren en una casa d’Alberic el cos d’un home assassinat

La Policia Nacional deté a una persona
Información - p.f. / j.v.p. / t.d valència
La Policia Nacional va trobar ahir el cos d’un home assassinat, que havia sigut enterrat en el pati d’una casa d’Alberic. Segons ha pogut saber INFORMACIÓN una persona va ser detinguda per la seua presumpta relació amb el cas, si ben aquest diari no va poder confirmar el seu grau d’implicació en el succés, si és el presumpte autor de la mort o si hi ha més persones implicades. La recerca segueix oberta per a esclarir si va haver-hi més persones que van participar en l’homicidi. El jutjat nombre 3 d’Alzira s’està encarregant d’aquest cas que ahir va crear una gran revolada a Alberic.
Pel que sembla va ser sobre les 5.30 hores de la matinada -alguns testimonis parlen d’hora i mitja abans- quan una gran quantitat d’unitats policials van prendre la Travessia de Trasmuro del municipi, concretament en el número 17. Segons ha pogut saber aquest periòdic i van afirmar a més alguns veïns, a l’arribada dels agents va haver-hi trets, la qual cosa apunta a una possible detenció amb resistència. L’habitatge a la qual van arribar els agents és una casa baixa i vella, amb un gran portó de metall i un pati que dóna directament al carrer.
L’arrestat, usuari de la casa, va estar ahir tot el matí en la casa al costat de la Policia mentre es procedia a desenterrar el cadàver de la víctima, si bé es desconeix la seua implicació en el crim. El mort és d’origen colombià i la denúncia de la desaparició s’havia efectuat en la ciutat de València. La policia cercava el cos i ahir ho van trobar sota terra, a més de dos metres de profunditat. Per a extraure-ho va ser necessari usar una petita màquina excavadora i una escala de fusta.

Assumpte de drogues
Segons les fonts consultades, tot apunta al fet que es tractaria d’un assumpte de drogues. El que no va poder ser confirmat és si es deu a una ajust de comptes o un nou cas de robatori amb violència per a fer-se amb l’estupefaent.
Durant tot el matí el carrer va estar ple de curiosos que es van sorprendre del gran desplegament de policia.
De fet, van participar membres de les Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) de València, Madrid i Alzira. Els serveis forenses es van portar el cos prop del migdia , que haurà de ser analitzat per a esclarir quan i de quina manera va ser assassinada la víctima.

Transaccions de droga que acaben en robatori
Tot apunta al fet que darrere del cas d’Alberic hi ha un assumpte de drogues, encara que al tancament d’aquesta edició es desconeixia si es tracta d’un ajust de comptes o d’un robatori de la mercaderia, un tipus de delicte que està darrere de molts homicidis amb estupefaents pel mig.

Los comentarios están cerrados