La Guàrdia Civil va detenir ahir a quatre persones per diferents delictes de robatori amb força en cases de camp.

El periodic

Durant el dia d’ahir, la Guàrdia Civil de València dins del dispositiu permanent de vigilància disposat per prevenir les accions delictives que es cometen a les zones rurals, de camps de cultiu, finques i casetes de camp aïllades i de difícil accés, va detenir a 4 persones per robatori amb força en les coses i es van recuperar els efectes sustrets.

A Alberic, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de 4 homes de 18, 19, 23 i 20 anys d’edat respectivament, per ser sorpresos in fraganti quan sostreien efectes d’una finca rural en el terme municipal de Tous.

Les investigacions continuen obertes per aconseguir el total esclariment dels fets.

Los comentarios están cerrados