El PP critica al govern local per la situació de la Muntanyeta d’Alberic

L’actual equip dirigent assegura que netejarà el parc i intensificarà la vigilància del tram per a evitar que hi haja incendis
Las provincias.
L’equip de govern d’Alberic ha rebut retrets sobre l’estat del paratge natural de la Muntanyeta per part del Partit Popular, amb prou faenes mig any després que Antonio Carratalá anara triat com a alcalde d’Alberic després de la signatura una moció de censura.
Els fets denunciats són «la presència de caixes abandonades i de rases obertes i sense senyalitzar». A més, el PP adverteix de «l’existència de matolls i arbres secs en la zona de ponent, la qual cosa agreuja la possibilitat d’incendi». De la mateixa manera, el PP al·lega la «necessitat de destinar més recursos al manteniment del paratge».
El PP d’Alberic afirma que la situació actual del paratge natural de la localitat es caracteritza per «un estat degradant i un greu perill d’incendi del parc natural». De la mateixa manera acusen a l’actual govern municipal de «balafiament de diners i falta d’inversió en mitjans per a la recuperació d’aquest paratge natural».
Per la seua banda, l’actual alcalde Antonio Carratalá afirma que la política que se segueix des de l’equip de govern és «d’austeritat». L’edil ratifica que des de l’equip de govern local s’engegarà un pla d’actuació per a netejar la Muntanyeta i s’intensificarà la vigilància de la zona per a evitar el risc d’incendi. «La preocupació de l’actual govern és impulsar el seu valor», afig l’alcalde.

Los comentarios están cerrados