El president del CE Alberic amenaça amb deixar el seu càrrec

Pepe Vello diu que dimitirà, després de 21 anys, si en 15 dies l’Ajuntament no aporta la subvenció anual al club franjiverd
Després de 21 anys al capdavant del CE Alberic, Pepe Vello té molt a prop la seua eixida del club com a president. De fet, dilluns passat el dirigent del CE Alberic i la seua junta directiva van presentar la dimissió a l’Ajuntament d’Alberic per la falta de suport del Consistori.
«És una decisió que hem estat madurant molt temps tota la junta directiva del club. No és correcte que després d’haver acabat ja la temporada encara no hàgem rebut la subvenció municipal que enguany teníem. Nosaltres podem treballar tot el que els aficionats vulguen, però no podem fer miracles, i menys econòmicament», va assenyalar Pepe Vello a Las Provincias.
Sobre si la dimissió presentada és amb caràcter irrevocable, Vello declara que podria revisar-se, «però sempre que l’Ajuntament d’Alberic pague la subvenció d’enguany de manera immediata i s’arribe a un acord amb el club per a la pròxima temporada. Nosaltres ens donem de termini per a fer efectiva la dimissió fins a mitjan juliol, si en aqueixa data no hi ha una solució bona per al club, comunicarem de manera oficial nostra dimissió a a Federació Valenciana de Futbol», va assegurar Pepe Vello.
Quant a si es produïra finalment la dimissió, el dirigent del CE Alberic va assenyalar que «tancaria una etapa de la meua vida. Són 21 anys tractant de portar a l’Alberic el millor per al club. És cert que he viscut alegries al capdavant del club, però també és cert que açò m’ha cremat moltes vegades, sobretot en l’aspecte afectiu de persones, i personalment en la meua vida privada, la qual he hagut de sacrificar moltes vegades pel club. Jo vull molt al CE Alberic i crec que he deixat constància d’açò, però també necessite viure sense tant estrès», va adduir Vello.
En el cas que no hi haguera acord a seguir, es convocaran eleccions per a la presidència del club.
Per la seua banda, l’alcalde d’Alberic, Antonio Carratalá, va assegurar que no creu que la dimissió de Vello es dega en cap cas a problemes amb la junta directiva. De la mateixa manera, l’edil defensa que la intenció de l’Ajuntament és unir el futbol d’Alberic al màxim davant la greu situació econòmica que està travessant la localitat. Quant a la subvenció anual de l’Ajuntament afirma que es rebrà sense problemes i que la temporada està en fase de planificació.

Los comentarios están cerrados