Rus descarta perdonar als edils crítics del PP que li van llevar l’alcaldia d’Alberic

Demana expulsar als regidors per presentar la moció de censura contra un militant del partit
Levante EMV - P. F. ALBERIC
“Hi ha un expedient obert i, si em fan cas al mi, esta gent no pot estar en el PP”. El president provincial del partit, Alfonso Rus, al·ludia ahir d’aquesta manera als regidors crítics d’Alberic que al gener van presentar una moció de censura contra el qual havia sigut el seu cap de files, el popular Faustino Sala. “Es van equivocar i l’única forma d’entendre-ho és reconèixer-ho”, va comentar, mentre assenyalava que l’actual alcalde, Toño Carratalá, i la resta d’edils que estaven donats d’alta com a afiliats estan suspesos de militància i “no són del PP”. cal recordar que aquests edils van recórrer la seua expulsió. “Açò de dir que sóc del PP però només per al que ells volen no pot ser, quan se’ls va dir que estigueren tranquils no van fer cas i ara han d’estar acollits sota el mantell d’algú”, va comentar sense donar cap nom.
Rus va presidir ahir la inauguració de la nova seu del PP i, si bé durant la seua intervenció no va realitzar cap al·lusió al conflicte que va fracturar el partit i va acabar amb una moció de censura, sí va expressar posteriorment el seu suport a la gestora que presideix Blas Albarracin i de la qual forma part Sala. “El que cal fer és mirar avant, nosaltres estem amb la gent que està ací, guerres internes no interessen”, va comentar, mentre anunciava que al setembre se celebraran eleccions per a tancar el llarg període d’interinitat de l’actual gestora. “En el PP cal tenir sentit comú, ací han trencat el partit gens més entrar a governar. No entenc aqueixa ansietat per arribar al més prompte possible, la puc entendre per la joventut, però en política un ha d’arribar a poc a poc, començar d’a baix, conèixer la realitat i amb el treball arribar”, va comentar Rus, mentre assenyalava que per a escurçar aqueix camí “cal ser un estel i d’aqueixos conec pocs”. Rus va marcar distàncies amb els crítics i va assegurar que ni tan sols els dóna audiència. “Hi ha un expedient obert i si em fan cas al meu, aqueixa gent no pot estar en el PP. Si nosaltres volguérem l’alcaldia la tindríem demà -va comentar en al·lusió a un hipotètic arxiu dels expedients- però donaríem un mal exemple a la ciutadania, cal ser seriós”, va indicar.
nova seu del PP a Alberic

Los comentarios están cerrados