Alberic ja té guanyadors dels seus Premis Literaris

Las Provincias - C. CERVERÓ | ALBERIC.
La 40 edició dels Premis Literaris d’Alberic ja té guanyadors. Així, els premiats han sigut Caterina Úbeda, en el Premi Francesc Badenes Dalmau de Poesia, amb la seua obra ‘Peces Imprevistes’ i l’obra ‘Trossos i Mossos d’un ahir no gaire llunyà’ d’Artur Richart que ha obtingut el premi Rafael Comenge de Narrativa Curta.
En aquesta 40 edició dels Premis Literaris d’Alberic s’han presentat 12 obres per a optar al Premi Francesc Badenes Dalmau de Poesia dotat amb 1.500 euros i una placa. Els requisits per a les obres presentades a aquest premi eren treballs de poesia escrits en valencià, que tingueren una extensió mínima de 400 versos.
Quant al Premi Rafael Comenge de Narrativa Curta, per al qual s’han presentat 14 obres de narrativa curta de tema lliure i escrits en valencià o castellà amb una extensió mínima de 60 fulles i un màxim de 100. De les 14 obres que s’han presentat per a aquest premi, dotat amb 1.500 euros i placa, sis estaven redactades en valencià i vuit en castellà. El jurat d’aquesta edició ha estat compost per: el president Antonio Carratalà, la regidora de Cultura Dolors Palomares, Silvia Miralles, Antonio Torres, Llorenç Capsí, María Amparo Giménez i la secretària Trini Alcover.

Los comentarios están cerrados