Els centres d’Aspadis, en perill pels deutes

Las Provincias - A. T. | ALZIRA - Las Provincias (2)
La situació econòmica és molt greu per la falta de pagament de les ajudes de Conselleria des de fa temps
L’Associació de Pares de Discapacitats Psíquics, Aspadis, es troba en una greu situació econòmica a causa de la falta de pagament de les subvencions per part de la Conselleria.
Aspadis compta amb quatre centres a Polinyà de Xúquer, Alberic i Carcaixent en el qual atenen a 90 joves amb discapacitat psíquica profunda. En aquests centres treballen 80 persones que porten temps amb dificultats per a satisfer les seues nòmines des de fa temps a causa de la situació econòmica.
«Havent esgotat tots els mitjans a nivell de comunicació, i no havent rebut resposta administrativa sobre el deute pel conveni que té contreta amb Conselleria, la situació és absolutament inaguantable», ha explicat el director general i fundador d’Aspadis, Vicente Aparicio.
A causa del deute, l’associació porta temps amb dificultats per a poder pagar als seus proveïdors i els préstecs bancaris que s’han sol·licitat com a pont fins que es cobrara l’ajuda acordada per Conselleria.
Aparicio denuncia la greu situació que viuen els centres i que posa en perill el gran treball que realitzen els professionals amb aquests discapacitats que podrien quedar-se sense assistència com l’actual per la falta d’ajudes.
Una situació que persisteix des de fa anys i per la qual des d’Aspadis s’han cercat formes d’aconseguir ingressos extraordinaris per a no frenar la seua labor, com la venda de caixes de torró durant les festes nadalenques o els actes benèfics.

Los comentarios están cerrados