«Les pròximes eleccions encara queden molt lluny»

Las Provincias
Antonio Carratalà Mínguez Alcalde d’Alberic
Als cinc mesos d’haver accedit al càrrec, Antonio Carratalá assegura que, depenent del dia, treballa unes 12 hores en l’ajuntament, «la meua vida gira entorn del Consistori», assenyala.
-En línies generals, com està la situació econòmica d’Alberic i com es pot actuar en aquests moments?

-Estem pagant als proveïdors en 50 dies en lloc de 14 mesos i el deute amb aquests, que era de dos milions i alguna cosa, pràcticament s’ha quedat en quasi res. A més, tenim un deute amb els bancs de 3,5 milions. Ara únicament estem fent pura gestió econòmica, que és com s’hauria d’haver treballat. No pensava que la situació econòmica anava a ser tan fràgil, però mantenim l’esperança que en aquesta legislatura li anem a donar una bolcada. Volem eliminar la desconfiança creada de cara a la ciutadania i que els nostres veïns recuperen la il·lusió. Som gent jove, saba nova i estem lluitant per a millorar la situació d’Alberic i aconseguir l’estabilitat tant econòmica com a política. Volem demostrar que una altra manera de fer política és possible.
-Es pot parlar de desenvolupar algun projecte en concret o les prioritats ara són les arques municipals?
-Efectivament, ara solament podem pensar a millorar la situació de l’economia local i sanejar al màxim els comptes de l’Ajuntament.
-Respecte a la polèmica amb el Partit Popular i amb l’ex alcalde Faustino Sala, es consideren els seus regidors i vostè membres d’aquesta formació?
-No voldria parlar molt d’aquest tema, la meua principal preocupació és la gent d’Alberic, però sí, nosaltres som el Grup Popular municipal.
-Arran de tota aquesta situació es va tibar l’ambient en el municipi, segueix així?
-No, crec que tot està més tranquil, la gent està més contenta i il·lusionada, i estem podent comprovar, coincidint amb l’inici de les festes de Sant Joan, les ganes de participar en tots els actes organitzats per aquest Ajuntament i les contínues mostres de suport i d’afecte que rebem de la gent.
-S’ha plantejat què faran en les pròximes eleccions municipals, presentaran candidatura?
-Les pròximes eleccions encara queden molt lluny. Ni se’m passa gens d’açò pel cap. L’única cosa que volem ara és intentar generar la màxima ocupació per als veïns (consulta el seu telèfon mòbil i comprova que la localitat té 1.226 aturats) i que no minven els serveis públics.
-En el context actual de pessimisme, què els diria als veïns?
-Que confie i espere poder recuperar la confiança en nosaltres i que anem a treballar per i per a Alberic, perquè recupere el lloc i prestigi en la comarca de la Ribera Alta, que mai hauria d’haver perdut.

Los comentarios están cerrados