L’operació antidroga es va iniciar després de conèixer la compra d’un terreny

Las Provincias - REDACCIÓ | ALZIRA.
La compra d’un terreny de grans dimensions per part d’un dels implicats va ser la dada final perquè la Guàrdia Civil desenvolupara un gran desplegament en diverses localitats de la Ribera Alta per a desmantellar una xarxa que venia droga. Aquesta dada va ser un dels molts que han vingut recopilant al llarg d’una investigació que portava diversos mesos en marxa i que es va concretar el dimecres.
Al voltant de les sis del matí va començar una operació a Tous, Alberic i una altra població de la Ribera Alta amb la presència d’al voltant de 50 agents, la qual cosa va generar gran sorpresa en els municipis.
La localitat de Tous va ser la que major nombre d’agents i de detinguts va registrar. No en va, quatre persones, tres homes, dos d’ells germans, i una dona, casada amb un dels germans, van ser detingudes per un presumpte delicte de tràfic d’estupefaents que tenia connexions amb Mallorca.
A Alberic també es va detenir a una altra persona implicada amb aquest cas.
En els registres realitzats en les localitats de la comarca de la Ribera es van confiscar de dos quilos de cocaïna i d’unes altres substancies estupefaents a més d’una gran quantitat de diners en metàl·lic.
L’operació va sorprendre sobretot als veïns de Tous els qui, ahir, encara comentaven l’ocorregut durant tot el matí: «Va ser bastant espectacular, semblava una pel·lícula, avui (per ahir) està tot molt més tranquil, però el dimecres em vaig espantar al principi perquè creia que havia passat alguna cosa greu», va explicar una veïna.

Los comentarios están cerrados