Detingut per robar entre 10.000 i 15.000 euros d’un restaurant de València

abc.com / 15:11 h EFE

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alberic (València) a un home de 58 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació amb arma de foc en un restaurant de València, en el qual es va apoderar d’entre 10.000 i 15.000 euros en efectiu.

Segons un comunicat de la Prefectura Superior de Policia, les investigacions es van iniciar a mitjan abril, quan els agents van tenir coneixement que en un restaurant de València s’havia produït un robatori amb intimidació amb un arma de foc per part de dues persones amb el rostre cobert amb un passamuntanyes.

Els agents van esbrinar que després de tancar el restaurant i quan dos empleats es disposaven a baixar al garatge, que està comunicat amb el restaurant a través d’unes escales, van ser abordats per dues persones que intimidant-los amb una pistola els van indicar que tornaren a entrar en el local i els lliuraren tots els diners.

Un dels presumptes autors es va quedar amb un dels empleats en la planta baixa, mentre que l’altre pujava juntament amb l’encarregat a la zona on es trobava la caixa forta i s’apoderava dels diners que hi havia en la mateixa, entre 10.000 i 15.000 euros. A continuació es van marxar per la porta de servei.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat d’un dels presumptes autors i després de la seua localització va ser detingut en el seu domicili d’Alberic per un presumpte delicte de robatori amb intimidació amb arma de foc.

El detingut, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, segons les fonts, que han indicat que les investigacions continuen per al total esclariment dels fets.

Los comentarios están cerrados