Es Crema a Alberic la quarta nau industrial valenciana en els últims deu dies

L’empresa de la Ribera estava tancada des de fa un mes i havia sigut embargada pel banc
Levante EMV - DORI MATEU ALBERIC
L’empresa Luvipol, situada en el Sector-R d’Alberic, es va cremar diumenge passat sobre les 12.00 hores en un incendi que la Guàrdia Civil està investigant ja que, segons les fonts consultades per aquest periòdic, podria tractar-se d’un incendi intencionat. Segons fonts policials, una de les finestres de la nau havia sigut arrancada, per la qual cosa fa suposar que algú havia accedit a l’interior i hauria pogut provocar el sinistre. Es tracta del quart incendi que destrueix una nau industrial valenciana en els últims deu dies, després de cremar la gran nau de l’empresa hortofrutícola de Fontestad a Museros, i les de dues empreses tèxtils a Cocentaina i Ontinyent, aquesta última dissabte passat.

A més, la planta industrial destruïda ahir a Alberic és la quarta que ha cremat en aquesta localitat de la Ribera en els últims dos mesos, i, com en aquest cas, es tracta d’immobles d’empreses sense producció o a punt de tancar.

Va ser la intensa fumera que s’albirava des de diversos quilòmetres a la redona la que va alertar a la Policia Local, que va acudir al lloc al costat de 4 dotacions de bombers dels parcs de Xàtiva i Alzira. Segons fonts consultades, la citada empresa -dedicada a l’elaboració de productes de poliuretà- havia sigut embargada fa poc per una entitat bancària, encara que en el seu interior encara romania part de material amb el qual comerciava, altament inflamable, per la qual cosa les flames es van propagar més ràpidament arribant a afectar l’estructura superior de la nau
Per açò, els bombers van alertar ahir que les instal·lacions es troben en aquests moments en perill d’ensulsiada.

Los comentarios están cerrados