AVA-ASAJA realitza la sisena etapa de la Marxa Verda amb el trajecte entre Alberic i Alzira

El seis doble
Els agricultors de la Ribera tanquen els itineraris comarcals de la campanya de mobilitzacions contra la intolerable situació del camp
La campanya de protestes convocada per AVA-ASAJA, sota la denominació de Marxa Verda, viurà avui, de 17 a 19:30 hores, la seua sisena etapa amb el recorregut comprès entre les poblacions d’Alberic i Alzira, coincidint amb el Dia de Sant Isidre, el patró dels agricultors.

Desenes de tractors i centenars d’agricultors, igual que ja ha succeït en les cinc convocatòries anteriors, iniciaran un trajecte a peu, en aquest cas procedents de les comarques de la Ribera Alta i La Ribera Baixa, que començarà a Alberic, a partir de les 17:00 hores, i conclourà a Alzira, entorn de les 19:30 hores, on l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, juntament amb els agricultors de la localitat rebran a la Marxa Verda organitzada per AVA unint-se a ella i continuant la marxa, en concentració pacífica, fins a la Plaça del Regne on finalitzarà amb un parlament a càrrec de Cristóbal Aguado, president de AVA-ASAJA.

El calendari de mobilitzacions culmina­rà divendres que ve, 18 de maig, en la ciutat de València i el 24 de maig a Madrid, enfront del Ministeri d’Agricultura.

Finalment s’oferirà una corona de llorer a l’estàtua de l’agricultor i es donarà per conclosa la mateixa.

Los comentarios están cerrados