L’oficial major agafa la baixa a Alberic però segueix treballant al Genovés

La funcionària que va tramitar la censura i es va pronunciar contra el ple exerceix com a secretària en el municipi de la Costanera
Levante EMV - P. F. ALZIRA Les convulsions que viu l’Ajuntament d’Alberic d’un temps a ara resulten estresants i no solament per als polítics. L’oficial major, que va exercir com a secretària accidental en la tramitació de la moció de censura i va emetre un informe negatiu a la celebració del ple que va acabar amb la destitució de Faustino Sala -el secretari titular està de baixa laboral -, va presentar sis dies després una baixa mèdica derivada, pel que sembla, de les tensions viscudes. La situació no tindria major transcendència si no fóra perquè Mª Ángeles Yeves sí ha continuat atenent el seu treball com a secretària municipal al Genovés, un ajuntament al que es va incorporar en 2010 a través d’una acumulació de funcions. La funcionària va assistir el dilluns a la vesprada a la comissió d’Hisenda, segons van confirmar fonts municipals, i ahir també va acudir al ple. Altres fonts assenyalen fins i tot la seua presència en l’Ajuntament del Genovés el divendres al matí. Yeves va estar per última vegada a Alberic el dijous de la setmana passada per a lliurar la baixa. En absència del secretari i de l’oficial major, el govern eixit de la moció de censura ha hagut de designar secretari accidental a un altre tècnic.
La baixa del secretari titular de l’Ajuntament d’Alberic va provocar que fóra l’oficial major la que, en un primer moment, va haver de pronunciar-se sobre l’acceptació de la moció de censura després de la estratagema dels crítics del PP que van expulsar del grup popular a l’alcalde per a evitar les limitacions que imposa la llei antitransfuguisme -el PP va presentar un recurs en el jutjat sol·licitant la suspensió cautelar del ple, que encara no s’ha resolt- i, posteriorment, després de notificar el partit l’expulsió de tres edils, va informar en el ple de la censura que aquest no havia de continuar en considerar-ho il·legal.

Los comentarios están cerrados