Els edils crítics del PP a Alberic demanen explicacions a Rus

ABC València, (EFE).- L’alcalde d’Alberic, Antoni Carratalà, i els altres cinc regidors del PP que van expulsar de l’alcaldia al també popular Faustino Sala amb una moció de censura, han sol·licitat avui al president provincial, Alfonso Rus, que els oferira explicacions sobre la seua expulsió del partit.

Els sis edils del PP que integren ara el govern d’aquest municipi valencià s’han desplaçat avui fins a la seu del partit a València amb aquest propòsit, atès que s’ha reunit la junta directiva provincial i suposaven que s’anava a abordar la seua expulsió.

Al final de la reunió, el secretari general del PPCV, Antonio Clemente, ha informat als periodistes que la directiva provincial no ha abordat aquesta qüestió i ha recordat que tres dels sis edils del grup municipal popular -els únics que estaven afiliats al PP- estan expulsats.

Els regidors crítics del PP a Alberic han denunciat davant els mitjans de comunicació, a les portes de la seu del partit, que l’adreça provincial no els ha donat “audiència pública” i ha aprovat la seua expulsió de forma “unilateral”.

Després que el president de la Diputació València no haja accedit a “donar-los cap solució” i no se’ls haja permès participar en la reunió amb els dirigents provincials, Carratalà ha recordat que van presentar una moció de censura contra l’anterior alcalde perquè els va retirar les seues regidories i “es va posar a pactar amb el PSPV i EU per a apartar-nos del govern”.

L’adreça provincial del PP ha recorregut la convocatòria del ple extraordinari en el qual es va aprovar la moció de censura contra Sala, amb el suport de Coalició Valenciana, i els ha animat a abandonar les seues actes de regidor, cosa que no faran, ha dit Carratalà, perquè no creuen que “siga just”.

“Seguim creient en el PP i defensarem els seus ideals, volem que se’ns escolte perquè tenim dret”, ha reiterat el nou alcalde.

Han explicat que la seua situació en l’actualitat és la de “pèrdua automàtica de condició d’afiliat”, que podria convertir-se en una suspensió de militància si s’admet el recurs del PP.

Clement, sobre aquest tema, ha assegurat que aquests regidors “estan expulsats”, mesura que ha defensat perquè, encara que el PP ja no té alcalde a Alberic, és “més important la dignitat del PP”.

“El nou alcalde d’Alberic està en una situació absolutament irregular perquè el PP no pot consentir que regidors del nostre partit presenten una moció de censura contra un alcalde del nostre partit, independentment de les raons que puga tenir”, ha aclarit. EFE

També pots vore la notícia a información.com - El País - La Razón

Los comentarios están cerrados