El PP presenta un recurs per a anul·lar el ple i Sala torne a ser alcalde

Blai Albarracín anuncia que han informat a la Fiscalia del suposat delicte de prevaricació comès per l’actual equip de govern
Las Provincias CARMEN CERVERÓ laribera@lasprovincias.es | ALBERIC.
Lluny de resoldre’s la polèmica amb el canvi de govern a Alberic, aquesta ha anat a més.
I és que mentre el nou alcalde Toño Carratalá al costat del seu equip de govern presenta les mesures que van a dur a terme per a millorar la situació del Consistori, des del Partit Popular presenten unes altres molt diferents: mesures judicials.
El PP de la Ribera ha presentat un recurs contenciós-administratiu per a anul·lar el ple del passat dia 20 en el qual es va votar la moció de censura perquè així Faustino Sala torne a ser l’alcalde d’Alberic.
«Segons el PP i la totalitat de juristes el nou equip de govern ha prevaricat en traure avant la moció de censura, malgrat l’advertiment de la secretària accidental. Per açò demanem que la justícia deixe sense efectivitat la decisió del ple i retorne l’alcaldia a Sala», va explicar Blai Albarrasí, gestor del PP.
cal recordar que la secretària accidental va considerar el mateix dia del ple extraordinari que no es complia el requisit exigit de majoria per a formalitzar la moció de censura tenint en compte l’expulsió de tres dels regidors del PP per la pròpia executiva del partit.
I és que uns defensen que estan suspesos de militància i uns altres que estan expulsats, per la qual cosa Albarrasí va voler deixar clar que l’actual alcalde Toño Carratalá, el tercer tinent d’alcalde Benjamí Nogués i Paco Bernal «no estan suspesos de militància, estan expulsats del Pàg. Poden recórrer, però mentre s’accepta o no estan expulsats del partit».
Quant a l’actual primera tinent d’alcalde, Dolors Palomares, i a la quarta María Ángeles Galdón, així com a Bernat Hervás, el gestor del PP va assegurar que «el partit no els reconeix com a membres».
Però aquest recurs no és l’única mesura judicial que va a interposar el PP contra l’actual equip de govern d’Alberic. Blai Albarrasí va anunciar que ahir van presentar un escrit a la Fiscalia per a informar-li de l’ocorregut el passat dia 20 en el ple extraordinari d’Alberic.
«Ho hem posat en coneixement de la Fiscalia perquè aquesta decidisca si és o no un delicte de prevaricació, ja que l’informe que avala la moció de censura està ple d’errates i basant-se en una llei derogada. És un informe fet a la desesperada», va asseverar el gestor del PP, Blai Albarrasí.

Los comentarios están cerrados