El PP acudirà al fiscal en veure prevaricació

Levante EMV - P. F. ALBERIC
El president de la gestora del PP d’Alberic, Blai Albarracín, es va mostrar ferm en assenyalar que la celebració del ple de la moció de censura malgrat l’advertiment d’il·legalitat realitzada per la secretària municipal suposa un “flagrant delicte” de prevaricació i va anunciar que el partit es dirigirà al Ministeri Fiscal per a obrir un procés penal en considerar que es tracta d’un ple il·legal. “Els problemes d’Alberic s’han acabat”, va postil·lar poc després el president comarcal del PP, Rafael Soler, que va acudir a recolzar a Faustino Sala quan el ple ja havia finalitzat, i va augurar que aquesta denúncia pot acabar amb la inhabilitació dels deu regidors que ahir van recolzar la censura. Soler es va mostrar convençut que en un curt espai de temps es restituirà a Sala en l’alcaldia i va aprofitar la seua intervenció per a reclamar l’acta de regidor als sis edils que es van presentar baixos les sigles del PP i han recolzat la censura.
Albarracín va assenyalar que una vegada consumada la moció de censura i, al seu judici, la vulneració dels drets fonamentals de Sala, s’aportarà aquesta documentació al contenciós que ja tramita el jutjat nombre 10 de València per l’acceptació de la moció de censura -el magistrat ha donat cinc dies a les parts per a al·legar però no va atendre la petició de suspendre de forma cautelar el ple

Los comentarios están cerrados