El PP de la Ribera recorrerà davant el jutge la moció de censura contra l’alcalde d’Alberic

Las Provincias C. CERVERÓ | ALBERIC
El PP de la Ribera Alta recorrerà davant el jutge la moció de censura, que van presentar el dilluns els sis regidors del PP i Coalició Valenciana d’Alberic contra l’alcalde popular Faustino Sala. A més, demanarà la seua suspensió cautelar.
«Anem a esgotar tots els recursos per a impedir que aquesta moció tire endavant», va manifestar Rafael Soler, president del PP de la Ribera Alta i membre del Comitè de l’Adreça Provincial.
I és que la directiva comarcal va al·legar que la moció de censura, que és la primera d’aquest tipus que es produeix a Espanya, «vulnera la llei». «El parany que han utilitzat els sis regidors díscols d’expulsar a Faustino Sala del grup municipal popular per a sortejar la llei antitransfuguisme i així poder presentar la moció de censura, és una vulneració de la llei», va recalcar Rafael Soler.
D’aquesta forma, el PP comarcal també va a recórrer l’expulsió de l’actual alcalde d’Alberic Faustino Sala del grup municipal popular per part dels seus companys de partit als quals el passat mes de novembre Sala va retirar les seues competències com a regidors.
I és que la presentació d’aquesta moció de censura, que va ser acceptada ahir per la secretària general de l’Ajuntament i que es debatrà el pròxim dia 20, si un jutge no la paralitza, ha sigut la gota que ha satisfet el got i ha fet esclatar tant a Sala com a la directiva comarcal, que fins al moment havien romàs en silenci.
Així, les mesures del PP de la Ribera Alta van més enllà de les judicials, ja que el passat dia 5 de desembre la directiva comarcal va aprovar elevar al PP provincial la tramitació d’un expedient disciplinari d’expulsió del partit contra els dos regidors afiliats al Partit Popular, Toño Carratalá i Pascual Bernal, que han signat aquesta moció.

Los comentarios están cerrados