La Guàrdia Civil deté a dos presos implicats en l’atracament a una gasolinera d’Alberic

Agents de la Guàrdia Civil ha detingut dos homes per la seva presumpta implicació en nou robatoris comessos a les gasolineres de la província de València, amb l’ús d’armes de foc, com es va informar per l’Institut en un comunicat. Un dels detinguts es trobava fugat del centre penitenciari de Villena 2 d’Alacant des de feia un mes, mentre que l’altre aprofitava els permisos que li donava la presó de Picassent.
Els agents investigaven des feia unes setmanes una sereie de robatoris amb violència comesos en estacions de servei a la província de València, on dues persones intimidaven els empleats amb armes de cos a cos i armes de foc sustraguent els diners que trobàven.

La Guàrdia Civil va començar “l’operació Gasolín” per tal d’identificar, localitzar i detindre els presumptes autors d’aquests fets. Les investigacions van portar a descobrir que aquestes persones prèviament furtaven un vehicle amb violència o aprofitant un descuit dels seus propietaris, per a continuació, Robar l’estació de servei i fugir el lloc.
En les escomeses utilitzaven ganivets de grans dimensions, i posteriorment armes de foc, amb les que intimidaben els empleats per treure diners.

Les investigacions han fet possible identificar fa uns dies els presumptes autors de l’incident.

La fase operativa de l’operació va tenir lloc fa uns quants dies. Una de les detencions es va fer fora de la presó de Picassent i una altra a València, quan el detingut va intentar pujar a un vehicle que havia estat robat a punta de pistola recentment.

Segons les investigacions realitzades, els detinguts estan presumptament involucrats en un total de nou delictes de robatori amb violència a les gasolineres que accepten en diferents localitats de la província de València com a president, Picassent, Alberic, Museros, Torrent o Benetússer, entre d’altres.

De la mateixa manera, els detinguts estan implicats en el segrest de cinc vehicles, que van ser utilitzats als asalts i que s’han recuperat. Les investigacions continuen obertes per aconseguir el ple aclariment dels fets, per si pogueren haver-hi altres fets similars comessos pels detinguts.

Los comentarios están cerrados