Alberic recupera la llum després de pagar 90.000 euros i arribar a un acord amb Iberdrola

Levante EMV - P. F/RAFA HERRERO ALBERIC/ESTIVELLA
Un ingrés de quasi 90.000 euros en efectiu que en els pròxims dies s’ha de completar amb els 54.000 euros del préstec concertat amb l’ICO per a liquidar factures pendents de proveïdors i un compromís de pagament de la resta del deute vençuda abans del primer trimestre de 2012 va propiciar ahir que Iberdrola restablira el subministrament elèctric en les dependències municipals d’Alberic que el dia anterior s’havien quedat sense llum. Això sí, no va evitar les crítiques de l’oposició, que no va dubtar a atribuir el tall de llum al “descontrol” del govern municipal per l’enfrontament entre el PP i l’alcalde, Faustino Sala.

Los comentarios están cerrados