Una família d’Alberic s’enfronta a 3 lladres i els expulsa de sa casa

El pare es va rebolicar contra els delinqüents al veure que entraven en l’habitació del seu fill, encara que va resultar ferit
Levante EMV - DORI MATEU ALBERIC
Una família d’Alberic es va enfrontar a tres individus que, de bon matí, van entrar en la seua vivenda i els van amenaçar amb ganivets de cuina perquè obriren la caixa de seguretat i van aconseguir frustrar el robatori, si bé els dos progenitors van patir ferides lleus, la dona com a conseqüència dels colps que va rebre i el seu marit per l’impacte d’un ganivet en el cap que li van llançar quan tractava de tancar la porta després de forcejar amb els lladres i expulsar-los de la vivenda.
Este veí es va rebolicar contra els delicuentes a l’adonar-se de que es disposaven a entrar en l’habitació del seu fill, que dormia. El temor que pogueren agredir el menor li va portar a espentar a dos dels lladres fins a obligar-los a eixir al replanell, mentres el tercer agredia la seua dona propinant-li diversos colps fins a tirar-la al sòl i llançar-li un dels ganivets que només li va produir fregades.
El forcejament amb els lladres va despertar al menor, que va ajudar els seus pares a tancar la porta i expulsar de la casa als agressors, encara que en el moment de tancar la porta un d’ells va llançar el ganivet que va impactar en el cap de l’home que va haver de rebre cinc punts de sutura.

Buscaven la caixa de seguretat

El robatori es va produir en una vivenda de l’avinguda Diputació d’Alberic a la que els delinqüents van accedir després de forçar la porta mentres els seus propietaris dormien. El matrimoni es va despertar i va veure tres persones amb ganivets que els exigien que es taparen la cara. Van obligar a a la dona a acompanyar-los perquè obrira la caixa de seguretat de la vivenda encara que, com no podia, van fer eixir de l’habitació al marit, moment en què es va rebolicar.
Segons van relatar les víctimes, davant de les amenaces de mort cap a la dona per dificultar l’obertura de la caixa de seguretat i el temor d’una agressió al seu fill, el marit va reaccionar per a protegir-los de “uns individus molt violents, encara que en eixos moments només desitjàvem que tot acabara prompte sense patir cap dany”.

Los comentarios están cerrados