CVa denunciarà l’alcalde d’Alberic per corrupció urbanística

Cervelló ratifica la seua acusació contra Faustino Sala i li culpa de “temes grossos i molt seriosos”

TERESA JUAN-MOMPÓ ALZIRA - Levante EMV
Lluny d’acovardar-se, el líder de Coalició Valenciana (CVa) a Alberic, Javier Cervelló, contraataca. Dijous passat, deia de l’alcalde Faustino Sala que “el seu manto natural és el de la corrupció” i qualificava els seus companys Rafael Soler i Blas Albarracín de “traïdors” per “voler carregar-se’l” a les seues esquenes, després de desvelar que ambdós li havien oferit, abans de la investidura, apartar-lo de la llista si CVa garantia al PP estabilitat.
Estes declaracions van portar el divendres a l’alcalde Faustino Sala, a presentar una denúncia per un presumpte delicte d’injúries amb publicitat contra Cervelló, per considerar que les seues paraules “resulten injurioses i vexatòries, excedixen els límits de la dialèctica política i traspassen la barrera de l’admissible”.
No obstant això, Cervelló es ratifica en les seues acusacions: “Jo quan dic quelcom, sé per què ho dic. Demostraré eixe manto de corrupció a què faig referència, evidentment”. I anuncia: “Tenim la documentació pertinent per a demostrar les meues paraules”. Encara que diu que ell ara va a defendre’s de la denúncia de Sala, prosseguix: “Matarem mosques a canonades”. “Vaig preparat perquè hi haja responsabilitats i anem a utilitzar-ho en la nostra defensa. Hi ha temes grossos i molt seriosos, anirem recopilant-los i jo els presentaré”.

Loteria anticorrupció
“Quan li ensenye al fiscal el que tinc, em tocarà denunciar”, diu i amenaça: “Els fonaments de l’ajuntament es van a trontollar”. Per a costejar este procés, té previst “fer loteria anticorrupció”. “Li mostraré al poble quina és la documentació i faré, si és necessari, loteria perquè m’ajuden en la defensa i l’atac”. Cervelló considera que CVa deu “descobrir què ha passat en l’Ajuntament d’Alberic, que després de vendre Els Rosers per 5 milions d’euros, deu 6″. Així, Cervelló anuncia que presentarà una denúncia per presumptes delictes de “corrupció urbanística”.

Los comentarios están cerrados