El PP d’Alberic denunciarà a l’anterior executiva si no li entrega els diners del partit

L’expresidenta assegura que el benefici de la loteria seguix en el banc, ” però no li’l donaré a una persona física “
Levante-EMV P. F. ALZIRA
Amb la crisi del grup municipal encara sense resoldre, a la comissió gestora que dirigix el PP d’Alberic des de fa a penes quinze dies se li ha obert un nou front amb dirigents de l’executiva que va dimitir al març després d’obtindre una negativa com a resposta al seu primer requeriment perquè li traspassara tota la documentació del partit i, en particular, els fons existents en un compte bancari generats per la venda de loteria.
El president de la gestora, Blai Albarracín, que va reclamar eixos diners a l’anterior presidenta, Isabel Beta, va assenyalar ahir que seguix a l’espera d’una resposta i que si esta no es produïx en els pròxims dies -va dir que esperarà fins a final de setmana- informarà el partit perquè actue tant des del punt de vista polític amb mesures disciplinàries com al penal. Albarracín va defendre ahir que la seua advertència no és una amenaça, sinó una petició “lògica” ja que la gestora és la que actualment ostenta la representació del PP i eixos diners -no hi ha transcendit de quina quantitat es tracta- es va traure amb la loteria del partit. El president de la gestora va argumentar que ha preferit esperar uns dies perquè el problema se solucione de la millor forma possible i va comentar que si haguera actuat amb mala fe ja haguera acudit als advocats del partit.
Isabel Beta va assegurar que no es nega a entregar eixos diners al partit, però va dir que el que no pot fer és “donar-li’ls a una persona física” ja que considera que en el futur podria tindre problemes, i va comentar que farà el que li indiquen els seus assessors. L’expresidenta local del PP va assenyalar que ningú ha tocat els diners que es va ingressar en un compte obert per cinc integrants de l’anterior executiva a nom d’una associació sense ànim de lucre.

Los comentarios están cerrados