L’alcalde d’Alberic deixa la direcció del col·legi davant de la falta de suport dels mestres

Els seus companys amenaçaven d’abandonar l’equip directiu si tractava de compatibilitzar els càrrecs
P. F. ALZIRA - Levante EMV
L’alcalde d’Alberic, Faustino Sala, va tancar ahir un dels fronts que manté oberts amb l’anunci de la seua dimissió com a director del col·legi públic en què treballa. Igual que ha succeït en l’ajuntament, on la crisi que viu el PP li ha deixat aïllat i amb els seus sis companys de grup en contra, Sala també corria el risc de quedar-se només en el col·legi. L’experiència del curs passat en què va compatibilitzar l’alcaldia amb la direcció del centre ja va generar malestar entre els seus companys, que inclús li van expressar a finals de juny la seua negativa a participar en l’equip directiu del centre si es mantenia esta situació.
Res ha canviat amb l’inici del nou curs, a pesar dels diferents terminis que Sala ha anat donant per a donar una resposta en el col·legi. Segons pareix, contemplava inclús la possibilitat que una moció de censura li fera abandonar l’alcaldia la setmana passada, però la paciència dels seus companys es va acabar al comprovar que res d’això succeïa en el ple del dijous i l’endemà li van donar un ultimàtum perquè prenguera una decisió, amb l’amenaça de dimissió de tot l’equip directiu i l’advertència que cap company estava disposat a cobrir les seues absències.
La resposta de Sala va arribar ahir amb l’anunci de la seua dimissió com a director -seguirà com a mestre- que, segons pareix, no es farà efectiva fins a la designació del substitut.
La seua renúncia com a director del col·legi és conseqüència directa de la situació que Faustino Sala viu en l’ajuntament, ja que no ha pogut tirar endavant la dedicació exclusiva que li haguera permés dedicar-se de ple a la gestió municipal.

Los comentarios están cerrados