CVa s’ofereix als edils del PP d’alberic per tirar a l’alcalde popular

Levante emv - P. F. ALZIRA 29/07/11
Cervelló aposta per una moció de censura: “un alcalde que no es parla amb el seu grup no pot continuar”
“La situació és insostenible i fa falta una moció de censura”. El portaveu de Coalició Valenciana (CVa), Javier Cervelló, va estretir ahir un poc més el setge sobre l’alcalde d’Alberic, el popular Faustino Sala, a les portes del ple en què este tornarà a plantejar per tercera vegada la seua dedicació exclusiva, i no sols va incidir en la “necessitat” de propiciar un canvi d’alcalde sinó que, conscient de la crisi interna que viu el PP d’Alberic, va oferir els seus vots i va assegurar que si els regidors que estan enfrontats a Sala estan disposats, “en mitja hora” es pot firmar la moció de censura.
“Ha de ser alcalde qualsevol menys ell”, va arribar a assenyalar Cervelló, que a finals de juny ja es va oferir per a propiciar la destitució de Sala davant del bloqueig que, al seu parer, ha provocat en l’ajuntament. CVa compta amb quatre regidors en l’actual corporació que, units als sis edils del PP -el grup municipal pareix unit en el pols amb l’alcalde- serien suficients perquè prosperara una moció de censura en una corporació amb 17 regidors.
Cervelló assegura que no reclama l’alcaldia per a ell. El portaveu municipal del PP, Toño Carratalá, va declinar ahir pronunciar-se sobre la situació de l’ajuntament.
Cervelló va assenyalar que “un alcalde que ni tan sols es parla amb els regidors del seu grup no pot continuar” i va posar com a exemple l’última proposta de dedicació exclusiva que Faustino Sala elevarà al ple de hui i que tant els regidors de l’oposició com els del propi PP van conéixer en la mateixa comissió d’Hisenda. “Estem dirigits per una persona que no es porta bé amb ningú, que està aïllada i és un inconscient, es mou per impulsos”, va incidir Cervelló.

Los comentarios están cerrados