Inici de les obres del Pla Confiança a Alberic

www.notasdeprensacv.es

Hui 28 de Juliol del 2010 ha tingut lloc l’acte d’inici de les obres del Pla Confiança, s’ha , comptat a més de l’alcalde del Municipi, l’equip de govern i diversos veïns de la localitat, amb la presència del secretari Autonòmic d’Infraestructures i Transport D. Victorià Sánchez-Barcáitegui Moltó, amb la tècnic del projecte SRA Encarnación Calataiud i els directors d’obres.

Dins del Pla Confiança, ens trobem, amb el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en els Municipis, la seua finalitat consistix a generar i mantindre l’ocupació, com a base per a revertir la situació actual, així com, impulsar el creixement econòmic de les localitats.

En este marc ens podem trobar les dos actuacions que l’ajuntament d’Alberic va sol·licitar en la conselleria d’infraestructures i transport, amb un cost de més de 235.000€.

· D’una banda condicionament i ampliació de la via d’accés al Cementeri i la construcció d’un aparcament i una zona enjardinada.

· I per una altra la reparació del paviment i la vorera del carrer Alcocer.
En estes dos actuacions es destinarà un 11% del total sol·licitat per l’ajuntament, el muntant restant pertany a les altres dos actuacions previstes en el citat pla:

· La construcció d’una Escola Infantil de Primer Cicle situada en el Sector-R i amb una dotació de 980.000€.

· I un Centre Jove, on este sector de població puga reunir-se i donar cabuda a les seues inquietuds artístiques i culturals, estarà situat enfront de l’institut i comptarà amb una partida d’1.000.000€.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.