La Policia deté dos hòmens en Torrent després d’una persecució des d’Alberic

abc.es - València, 30 juny (EFE).-
Agents del Cos Nacional de Policia han detingut dos hòmens de 23 i 30 anys en Torrent (València) després de perseguir-los des del municipi d’Alberic, del que li separen uns 45 quilòmetres de distància.

Segons fonts policials, la detenció es va produir la passada matinada en el carrer Camí de Real de Torrent, on els agents van interceptar finalment als detinguts, als que la Guàrdia Civil perseguia des d’Alberic.

Els detinguts eren dos dels tres integrants del cotxe perseguit, que circulava per l’autovia A-7 i que, segons els policies, podria ser robat.

Els agents van establir un dispositiu en l’eixida amb direcció a Torrent, on van veure passar al vehicle a gran velocitat i van observar com perdia el control en una rotonda fins a encastar-se contra un senyal de circulació en el carrer Camí de Real de Torrent.

Els ocupants van abandonar el cotxe i els dos detinguts es van amagar davall de la taula d’una terrassa, on van ser arrestats.

Una vegada en Comissaria, els policies van esbrinar que els dos hòmens havien entrat a robar en un bar de l’Alcúdia de Carlet i en un altre d’Alberic, en el que havien sostret 150 euros d’una màquina registradora.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, ja han passat a disposició judicial, segons han informat les esmentades fonts. EFE

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.