El circuit de karts que anava a muntar-se en el centre comercial Vilella d’Alzira emigra a Alberic

Elseisdoble.com
La promotora és una empresa d’Alzira que invertirà uns 4 milions d’euros
La paralització del centre comercial Vilella ha provocat que la pista de karts indoor prevista en la seua zona d’oci s’instal·le definitivament en el polígon industrial d’Alberic, promoguda per l’empresa d’Alzira Lens-Maging SL.
Precisament ahir es va firmar, en un despatx de l’avinguda Luis Suñer, el contracte que lliga a la firma promotora amb la comercial de Galícia, París Dakart Àrea Recreativa SA, creadora i dissenyadora del circuit.
Esta empresa compta amb prop de 20 anys d’experiència en el disseny, creació i gestió de circuits de kartings indoor. Ostenta la patent d’un nou sistema de protecció, “Protex karting”, que absorbix els impactes dels karts en el circuit.
A Espanya ha instal·lat quatre pistes, dos d’elles a Catalunya, una a Navarra i una altra a Pontevedra, on residix la seu central d’esta mercantil.
El circuit de 400 metres de desenrotllament s’instal·larà en les naus de l’antiga firma ExpoMoble, que ocupen una superficie d’uns 4.000 metres quadrats. Disposa d’una aula, a més de taller, boxs, cafeteria i zona d’oci
“Es tracta d’una instal·lació única que suposarà un reclam turístic molt seductor per a la població d’Alberic”, va manifestar al SIS DOBLE, el gerent de Lens-Maging, Javier Giménez.
Els promotors ressalten que el circuit d’Alberic “és el primer karting indoor que s’instal·la en la Comunitat Valenciana, a més de ser un referent de disseny per l’innovadores de les seues instal·lacions”.
Giménez va assegurar que la inversió prevista s’aproxima als 4 milions d’euros i que es crearan entorn d’una quinzena de llocs de treball. Va ressaltar que l’accés a les instal·lacions “serà gratuït” i va agrair “el suport rebut per l’Ajuntament d’Alberic”.
La promotora d’Alzira té previst iniciar la instal·lació de la pista de karts el pròxim mes d’octubre i obrir el circuit per a la Setmana Que Ve Santa.
Per la seua banda, el gerent de l’empresa gallega, José López, va destacar després de la firma del contracte que este circuit “comptarà amb els millors karts que existixen en estos moments, la velocitat dels quals arriba fins als 80 quilòmetres per hora”.
López va incidir que el primer karting indoor de la Comunitat Valenciana “serà una bona escola per a la introducció dels jóvens en l’educació viària”.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.