UGT rectifica i no hi hi haurà vaga en el servici de fem

Las Provincias - CARMEN CERVERÓ | CARCAIXENT.
El sindicat creu que este mes se solucionarà el problema d’impagament de les nòmines als recollidors del fem de Carcaixent
Una decisió presa de forma molt ràpida. Així es podria qualificar la determinació del sindicat comarcal de la Federació de Servicis Públics de UGT de la Ribera Alta, La Costera i la Canal de Navarrés, d’iniciar una vaga indefinida si els treballadors que realitzen la recollida de fems en unes quantes localitats de la Ribera Alta i la Baixa, entre elles Carcaixent, no cobren les seues nòmines en un mes.
I és que 24 hores després UGT ha rectificat i els treballadors de la neteja no faran vaga. Això sí, amb la condició que estos empleats cobren durant este mes.
«Si es resol de veritat este problema al juny, este sindicat no iniciarà cap acció de convocatòria de vaga», va assegurar Francisco Santisteban, secretari general de la Federació de Servicis Públics de UGT la Ribera Alta.
Així, després de mantindre conversacions amb l’empresa de Servicis d’Alberic i els ajuntaments afectats este sindicat creu que el problema d’impagament de les nòmines als treballadors del servici de neteja se solucionarà este mes.
Un altre dels motius pels quals UGT ha decidit fer marxa enrere és que des d’este sindicat han comprovat que era «cert que hi havia conversacions entre els governs municipals i l’empresa, que és una subcontracta dels ajuntaments, per a resoldre este problema. Desconeixíem que els consistoris i l’empresa estaven buscant una solució», va assenyalar Santisteban.
La UGT de la Ribera Alta va denunciar que 15 empleats que arrepleguen el fem a Carcaixent i Alberic, entre altres municipis de la comarca, no cobren les seues nòmines des de fa quasi tres mesos.

Related Articles:

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.