Motociclisme: Bernat Martínez augmenta la seua confiança sobre la moto.

Motocompetición Comunicat Maquinza SAG
El Maquinza SAG Team s’ha mostrat competitiu durant la sessió d’entrenaments cronometrats on el seu pilot Bernat Martínez ha rodat gran part de la tanda classificatòria entres els 15 primers.
Encara que Martínez ha millorat en quasi un segon i mig el seu temps d’este matí, haurà d’eixir des de la 28a posició de la graella d’eixida del Gran Premi del Regne Unit. Encara així tant el Maquinza SAG Team com el seu pilot estan segurs que el treball realitzat durant el cap de setmana es veurà reflectit en la millor carrera des que l’equip disputa el mundial.

La carrera de Moto2 es disputarà demà a les 12:15 hora espanyola i el pilot d’Alberic assegura que ho va a donar tot durant les 18 voltes de competició.

28é BERNAT MARTÍNEZ (MAQUINZA SAG TEAM // BIMOTA), 2′11.613:

“Estic molt content ja que per primera vegada en la temporada m’he col·locat entre els 12 primers durant els entrenaments, això significa que les coses estan anant bé però que encara tenim un gran marge de millora. El positiu és que puc mantindre un bon ritme fàcilment, que puc transmetre perfectament les sensacions als meus tècnics del que li passa a la moto en cada punt del circuit i que ja hem superat el problema que teníem amb l’ajust de les suspensions que feia que em fatigara tant. La posició en la graella no és bona ja que és on es crea un embut en la primera revolta, però em sent confiat i amb ganes de demostrar que sóc un pilot a tindre en compte, això significa que eixiré a totes en la carrera i tractaré de superar les nostres marques i aconseguir els meus primers punts per a la classificació general del mundial.”

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.