Adrián Ballester i Faustino Sala col·laboren en l’Edifici per a jóvens d’Alberic i acorden descomptes per als usuaris del Carnet Jove

L’obra té un pressupost d’un milió d’euros

(Alberic 11-06-10).- El director general de Joventut, Adrián Ballester i l’alcalde d’Alberic, Faustino Sala, s’han reunit este matí per a impulsar la nova dotació juvenil del municipi, una obra dotada amb un pressupost d’un milió d’euros que s’inscriu en el marc del Pla Confiança de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana amb la denominació de “Centre de Joventut”. Adrián Ballester ha destacat que “la col·laboració amb l’Ajuntament en la seua aposta pels jóvens permetrà la construcció d’un edifici de reunió i informació per a jóvens” En este centre anomenat “Edifici de reunió per a jóvens” i situat en el Camí Misana, s/n se realitzarà les funcions de recopilació de la informació que es genere en matèria de joventut o d’interés per a jóvens; donarà atenció personalitzada als jóvens en les seues consultes i demandes informatives i d’assessorament; permetrà la difusió d’informació i crearà punts d’informació juvenil dins del seu àmbit d’actuació i promourà la participació i fomentarà activitats juvenils.

En la planta baixa del Centre se situarà la zona d’accessos de l’edifici en la seua part més pròxima al carrer Misana, amb la localització d’una zona d’espera per a les distintes assessories, centres d’informació juvenil i aules d’informàtica. Mentres que la primera planta es concep com a zona d’activitats d’oci i temps lliure.

Adhesió al Carnet Jove

Així mateix, en paraules del propi alcalde, gràcies al compromís d’adhesió al Carnet Jove firmat hui amb l’IVAJ, hem establit unes condicions especials favorables d’accés o utilització per als jóvens titulars en tots els actes culturals i esportius que s’organitzen des de l’Ajuntament. Concretament, s’ha fixat a partir d’un deu per cent de descompte per a usuaris del Carnet Jove en entrades i activitats de caràcter cultural i en instal·lacions municipals i activitats esportives. Queda pendent per tant, la ratificació per part del Ple.

A més el director general de CAPS S.L.U., Antonio dels Santos, entitat que gestiona la piscina municipal ha subscrit un acord per a beneficiar els usuaris de Carnet Jove, en tota la programació, activitats i classes esportives, de manera que aplicarà un descompte del quaranta per cent del preu total en abonaments.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.