Futbol: El CE Alberic no aconseguix passar la primera ronda d’ascens

Las Provincias 08.06.10 - 01:22 - V. GUINYARELLA | ALBERIC.
Una vegada més el CE Alberic es queda en terra a l’intentar l’ascens a la Tercera Divisió i no superar la fase de promoció. Al conjunt franjiverd de la Ribera no li va valdre de res l’haver realitzat una campanya de lliga extraordinària i proclamar-se campió del seu grup amb unes quantes setmanes d’antelació a què acabara la competició.
El Benlloch, equip classificat en tercer lloc del seu grup, va ser el botxí de l’equip que dirigix Vicente Martí a l’imposar-se en l’encontre d’anada en terres castellonenques per 1-0, i empatar 1-1 en el partit de tornada. L’Alberic, a pesar de ser molt superior no va poder tirar endavant l’eliminatòria i tornarà a militar en Preferent.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.