Bernat aconseguix la seua plaça per al Mundial de Moto2

El pilot d’Alberic podrà entrenar ja a Jerez amb la seua nova muntura esta setmana. Amb ell, hi haurà almenys sis valencians.
Superdeporte - J. VALERO
A l’expectativa de saber si Héctor Faubel aconseguix una plaça d’última hora en el Mundial de Moto2, el motociclisme valencià pot presumir de comptar amb altres sis pilots en el Mundial que comença el pròxim 11 d’abril en Losail. I és que als Barberá, Debón, Gadea, Nico Terol o Adrián Martín s’ha unit també Bernat Martínez després de l’acord aconseguit amb l’equip Stop and Go d’Eduardo Perales, on a priori tenia la plaça reservada Faubel.
El pilot d’Alberic, als seus 30 anys i després d’haver aconseguit el subcampionat d’Europa Superestoc 1000 i el subcampió d’Espanya d’Extreme, ha posat així fi a un calvari particular que durava ja uns quants mesos i que li va fer témer per la seua presència en el Mundial a pesar d’haver arribat a acords amb altres equips en anteriors ocasions.
I és que després de no poder complir el termini previst per a cobrir el pressupost exigit amb l’equip BQR, Bernat va tindre també l’ocasió de córrer per al Team Germany junt amb Arne Tode fins que Dorna va denegar una segona plaça per a l’equip alemany, amb el que va arribar a entrenar setmanes arrere.
«Per sort tot ha acabat bé i podré estar ja en els entrenaments de Jerez este cap de setmana. Edu Perales em va cridar, arribem a un acord i s’ha acabat tot el patiment, encara que ara queda molt de treball i per a fer-lo bé m’estic preparant física i mentalment per al meu debut mundialista», assenyala Bernat a “Superdeporte”.
El valencià es considera un privilegiat per poder estar en una graella que compta amb fins a 39 pilots i en la que, de moment, hi ha ja nou pilots espanyols, encara que considera que encara és molt prompte per a parlar d’objectius.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.