Motociclisme: Doble portada a Bernat a pesar de la baixa d’un nou equip

L’Alberiqueny Bernat Martínez veu com l’escuderia que volia fitxar-lo es retira per problemes econòmics.
Superdeporte - J. VALERO La seua gran temporada passada en el CEV li va obrir les portes de diversos equips per a córrer el Mundial de Moto2 i inclús Bernat Martínez ha sigut capaç d’aconseguir el suport econòmic necessari per a tindre un buit en la graella en 2010, però la sort no està acompanyant el pilot d’Alberic que, per uns o altres, motius, ha vist com se li han anat tancant moltes portes perquè el seu somni es convertisca en una realitat.

L’últim colp se se’l va portar en la jornada d’ahir amb l’anunci de l’escuderia Kino Racing de cancel·lar el seu projecte per al Mundial de Moto2 davant de les dificultats econòmiques per a completar el pressupost. L’equip madrileny, dirigit per Kino Contreras, havia sigut un dels què s’havia interessat en les últimes dates pel fitxatge de Bernat Martínez a pesar de comptar ja amb el pilot argentí Fabrizio Perrén.

La seva marxa de la graella, no obstant això, podria haver obert definitivament a Bernat la porta del Mundial encara que fora de rebot, ja que l’equip Team Germany amb el que va entrenar a principis de març a Cheste estava a l’expectativa de que Dorna li concedira una segona plaça en cas d’alguna baixa en la graella, com així ha sigut. No obstant això, la petició de l’escuderia alemanya va ser denegada en la vesprada del dilluns per l’empresa organitzadora del Mundial, per la qual cosa Bernat està a l’expectativa de que Dorna canvie d’opinió després de la marxa de Kino Racing o que done l’OK definitiu a una tercera via que té el d’Alberic per a estar en la graella de Moto2 en 2010.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.