FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE

FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE

DIA 12 DIVENDRES
20:00 h. Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE PINTURA COL.LECTIVA 09: Mª José Martínez, Blanca Ortiz, Javier Sancho i Inés Sellés. Fins al 30 de juny. Horari de visita: dies laborables de 18:30 a 20:30 h.

DIA 13 DISSABTE
09:30 h. Al Trinquet Municipal d’Alberic. CAMPIONAT DE LA ESCOLA DE PILOTA VALENCIANA D’ALBERIC DE RASPALL. Categories: Benjamins, Alevins e Infantils.
Pobles participants: Alberic, Canals i Alcàntera del Xúquer. Organitza: Club de Pilota Valenciana d’Alberic. Patrocina: Màxim Doménech, Caixa Popular, Forn de Regina i Calaluna. Col.labora: Ajuntament d’Alberic.
20:30 h. CERCAVILA, a càrrec de la Banda Unió Musical d’Alberic, per a recollir a la Reina de la Fira de Sant Joan i Sant Pere 2008, ASUN GADEA FERNANDEZ, a la Cort d’Honor 2009 i a la Reina de la Fira d’enguany.
23:00 h. Plaça de la Constitució. PRESENTACIÓ DE LA REINA DE LA FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009, GLORIA COGOLLOS ESCRIBANO.
01:30 h. Recinte de la Fira, situat junt a la plaça del 25 d’Abril. Actuació de la fabulosa ORQUESTRA MONTECARLO.

DIA 14 DIUMENGE
12:00 h. A la Avinguda de la Glorieta. Actuació de MÀGIC DEXTER I EL GRAN JORDIET. Per a públic familiar.
22:30 h. Plaça de la Constitució. ACTE COMMEMORATIU DEL 50é ANIVERSARI DE LES REINES DE LA FIRA D’ALBERIC (amb la presència de les Reines de la Fira des de 1959 fins al 2009).

DIA 19 DIVENDRES
10:00 h. Pista de les Moreres de la Muntanyeta, TIR I ARROSSEGAMENT. Primera Jornada. Organitza: Societat de Carreters “La Morera“.
Patrocina: Ajuntament d’Alberic. Valedor per a la Lliga de Tir i Arrossegament. Vindran els millors cavalls de la Comunitat Valenciana.
20.00 h. Poliesportiu el Convent. 24 HORES DE FUTBOL SALA. Organitza: Lliga Local de Futbol Sala d’Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
23:00 h. Plaça de la Constitució. GRAN ESPECTACLE MUSICAL “ABBAMANIA”, amb l’actuació dels millors ballarins del moment, on recordarem les cançons de la mitica banda de Suècia.
01:30 h. Al recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor, INAUGURACIO DE LES CARPES DE LES NITS JOVES DE LA FIRA AMB LA ORQUESTRA “PATO DANIEL”.
A partir de les 21.00 hores s’obriràn les portes del Jardí de l’Amor per a sopar.

DIA 20 DISSABTE
Poliesportiu la Muntanyeta. XII TORNEIG DE TENNIS FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009. Inscripcions: abans del 19 de Juny. Categoria Absoluta. Organitza: Club de Tennis Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
10:00 h. Al Camp de Fútbol Municipal. Durant tot el día. TORNEIG FIRA I FESTES DE FUTBOL 7 PROMESES. Patrocina: Ajuntament d’Alberic.
14:00 h. La Glorieta. X APLEC DE DONES per a participar en el tradicional dinar d’arròs al forn. Oferit per la Sala Rex. Inscripcions: En la Casa de la Cultura fins al dia 19 de juny inclusiu. Preu: 1 €.
16:30 h. Carrer de Colón al Bar Rosegó. XXVII TORNEIG INDIVIDUAL D’ESCACS Y XVII TORNEIG INFANTIL D’ESCACS. Informació: 636 025 095. Informació: www.escacsalberic.com. Inscripcións: club@escacsalberic.com. Organitza: Club d’Escacs
Alberic. Al finalitzar s’entregaran els trofeus.
18:00 h. XVII VOLTA A PEU. Categories: benjamí, aleví, infantil, cadet, senior i veterà A i B. Inscripcions: El dia de la prova, de 16:30 h fins a mitja hora abans del començament de la carrera, en la línia d’eixida, al carrer de Cervantes. Organitza: Club d’Atletisme Alberic. Patrocina: Ajuntament d’Alberic i Diputació de València.
18:30 h. Avinguda de la Glorieta. EXHIBICIÓ DE DANSA DEL VENTRE I MARATÓ DE SPINNING. Alumnes del GIM FITNNESS CLUB d’Alberic. (Inscripcions: al GIM o al 619735025).
19:00 h. Trinquet Municipal d’Alberic. FINAL DEL IV CAMPIONAT D’AFICIONATS D’ESCALA I CORDA “MÀXIM DOMÉNECH”. Organitza: Club de Pilota Valenciana d’Alberic. Patrocina: Màxim Doménech, Caixa Popular, Forn Regina i Cala Luna. Al
finalitzar entrega de premis.
20:00 h. Poliesportiu el Convent. FINAL I ENTREGA DE TROFEUS 24 HORES DE FUTBOL SALA. Organitza: Lliga Local de Futbol Sala d’Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
22:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. FI DE CURS DE L’ESCOLA DE PATINATGE ARTÍSTIC. Organitza: Club de Patinatge Artístic d’Alberic.
01:00 h. Recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor. GRAN FESTA “CRAZY”.

DIA 21 DIUMENGE
10:00 h. Camp de Tir de Guadassuar “La Garrofera”. TIR DE COLOM A BRAÇ. Organitza: Societat de Caçadors “La Perdiu”. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
11:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. FESTIVAL FI DE CURS DE TAEKWONDO. Organitza: Escola Municipal de Taekwondo.
19:00 h. Espectacular cercavila de MOROS I CRISTIANS, amb comparses convidades i molt de colorit. Podrem gaudir d’una de les mes impresionants festes que tenim a la Comunitat Valenciana. Inscripcions: Casa de la Cultura. Preu: (50 €, dinar inclòs). Abans
de la cercavila, a les 14 hores, anirem de dinar al Jardí de l’Amor.
01:00 h. Al recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor, DISCOMÒBIL.

DIA 22 DILLUNS
18:30 h. Poliesportiu el Convent. TORNEIG DE BÀSQUET FIRA DE SANT JOAN. Categoria Infatil masculí . Organitza: Club de Bàsquet Alberic. Patrocina: Ajuntament d’Alberic.
22:00 h. Al Jardí de l’Amor. SOPAR POPULAR amb animació, música… Inscripcions en la Casa de la Cultura fins al dia 19 de juny, inclusiu. Preu: 1 €. (La Comissió repartirà la picadeta i la beguda del sopar).
01:00. h. Al recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor, DISCOMÒBIL.

DIA 23 DIMARTS
Per la vesprada en els Barracons de la Fira:
Teatre de Titelles
Exposició d’ “Aus de Presa”
Vol i espectacle d’ “Aus de Presa”
21:00 h. CERCAVILA per a recollir a la Reina de la Fira de Sant Joan 2009 i la seua Cort d’Honor.
22:00 h. Al recinte de la Fira, situat junt a la plaça del 25 d’Abril, SOPAR DE GALA i GRAN VERBENA DE LA NIT DE SANT JOAN, amb l’actuació de la fabulosa ORQUESTRA MODENA. Venda de tiquets: Casa de la Cultura, fins al dia 22 inclusiu.
Preu: 35 € per persona (amb barra lliure).
01:00. Plaça del 25 d’Abril. FANTÀSTIC CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI.

DIA 24 DIMECRES, SANT JOAN BAPTISTA
12:00 h. Església parroquial de Sant Llorenç Màrtir. MISSA EN HONOR A SANT JOAN. Oferida pel Jurat de Reg. Desprès de la missa acompanyarem a Sant Joan al bassi per a beneir els camps d’Alberic.
13:30 h. Anirem a visitar i a portar un regal als majors de la Residència “La Milagrosa”.
14:00 h. Plaça del 25 d’abril. GRAN MASCLETÀ.
Per la vesprada en els Barracons de la Fira:
Teatre de Titelles
Exposició d’ “Aus de Presa”
Vol i espectacle d’ “Aus de Presa”
20:00 h Església parroquial de Sant Llorenç Màrtir. MISSA EN HONOR A SANT JOAN. Oferida pels Festers i Festeres del 2009.
00:00 h. ESPECTACULAR CORREFOCS DE LA COMPANYIA L’ESCLAT AMB L’ESPECTACLE “SARAO EN DIRECTE”
Recorregut: Antoni Lloret (Centre de Salut), Ramon y Cajal, Cisterna, Colón, Botigues i plaça de la Constitució, on es realitzarà un espectacular i sorprenent fi de festa.
Per motius de seguretat, els carrers per on passe el correfocs estaran lliures de vehicles estacionats, de trànsit i de tauletes ocupades a l’exterior dels bars. També caldrà protegir els aparadors i plegar els toldos. Les persones que vulguen participar activament no portaran coets i hauran d’anar vestides convenientment.
01:30 h. Al recinte de la Fira, situat junt a la plaça del 25 d’Abril, DISCOMÒBIL AMB FESTA DE L’ESPUMA.

DIA 25 DIJOUS
19:00 h. Avinguda de la Glorieta. PARC INFANTIL NOCTURN, amb diverses atraccions per als mes menuts, el parc estarà obert fins les 00.00 hores de la nit.
23:00 h. Avinguda de la Glorieta, NIT D’ALBAES. Exhibició de danses tradicionals i, després, s’iniciarà el recorregut pels domicilis de la Cort d’Honor.

DIA 26 DIVENDRES
Al llarg de tot el dia, al recinte de les atraccions de la Fira, DIA DEL XIQUET. Totes les atraccions a 1 €. Patrocina: Ajuntament d’Alberic.
18:00 h. Plaça del 25 d’Abril. Inauguració del MERCAT MEDIEVAL VALENCIÀ amb Cabuts i Ximiriters.
19:00 h. Romanços de Cec amb Pep el Butifarra
20:00 h. Cercavila dels Cabuts i Ximiriters
21:00 h. Romanços de Cec amb Pep el Butifarra
22:00 h. Tancament del Mercat
20:00 h. Teatre Liceu, LLIURAMENT DELS 37és PREMIS LITERARIS D’ALBERIC.
Premi Rafael Comenge de Narrativa curta, Premi Francesc Badenes Dalmau de Poesia i Premis Escolars Rafael Giner. Patrocina: Ajuntament d’Alberic i família Giner Ugartondo. Col·laboren: CEIPs El Convent, La Milagrosa i Rafael Comenge. Al finalitzar l’acte,
actuació d’EL GRAN JORDIET.
23:00 h. Plaça de la Constitució. GRAN NIT DE VARIETÉS, amb l’actuació estelar de LOLITA TORRES, RAUL I MAGIX XTREM.
01:30 h. Al recinte de la joventut, en el camp de futbol Jardí de l’Amor, actuació de l’orquestra MATRIX BAND.

DIA 27 DISSABTE
Durant tot el dia estarà obert el MERCAT MEDIEVAL VALENCIÀ a la Plaça del 25 d’Abril.
11:30 h. Cercavila de Cabuts i Xirimiters
14:00 h. Cercavila de Cabuts i Ximiriters
18:00 h. Cercavila de Cabuts i Ximiriters
19:00 h. Cercavilla amb la Dansa del Ventre
20:30 h. Cercavila de Cabuts i Xirimiters
22:00 h. Cercavila amb la Dansa del Ventre
23:00 h. Tancament del Mercat
09:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta CAMPIONAT AUTONÒMIC SUB – 21 DE TAEKWONDO. Amb exhibició d’espasa coreana. Amb la participació de les futures promeses autonòmiques del Taekwondo (puntuable per al Campionat Nacional).
10:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. XII TORNEIG DE TENNIS FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009. Inscripcions: abans del 19 de Juny. Categories Benjamí i Aleví. Organitza: Club de Tennis Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.

Dia 27 i 28 de Juny.
10:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. XII TORNEIG DE TENNIS
FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009. Inscripcions: abans del 19 de Juny. Categoria Infantil. Organitza: Club de Tennis Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic
11:00 h. Avinguda de la Glorieta. PARC INFANTIL, amb diverses atraccions per als mes menuts, com futbolí humà i molts més jocs.
12:00 h. GRAN FESTA DE LA CERVESA ‘ESTRELLA DE GALICIA’ al RESTAURANT LA FORQUETA.
16:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta TROFEU CADET DE TAEKWONDO, amb campionat d’exhibició de Hap-Kido.
16.30 h. Carrer de Colón al Bar Rosegó. TORNEIG D’ESCACS PER EQUIPS. Informació: 636 025 095. Informació: www.escacsalberic.com. Inscripcións: club@escacsalberic.com. Organitza: Club d’Escacs Alberic. Al finalitzar s’entregaran els
trofeus.
Per la vesprada en els Barracons de la Fira:
 Jocs d’ingeni per a totes les edats
20:30 h. Plaça de la Constitució, 43é FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA. Bandes participants: Societat Unió Musical de Benimodo, Banda Santa Cecilia de Caudete, Societat Unió Musical d’Alberic. Organitza: Societat Unió Musical d’Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic. Abans del festival, a les 20.00 hores, les bandes desfilaran des de la Glorieta fins a la plaça.
01:00 h. Al recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor, FESTA RAVE.

DIA 28 DIUMENGE
Durant tot el dia estarà obert el MERCAT MEDIEVAL VALENCIÀ a la Plaça del 25 d’Abril.
11:30 h. Cercavila de Cabuts i Xirimiters
14:00 h. Cercavila de Cabuts i Xirimiters
18:30 h. Romanços de Cec amb Pep el Butifarra
19:30 h. Cercavila de Cabuts i Xirimiters
20:00 h. Romanços de Cec amb Pep el Butifarra
10:00 h. A la Casa de la Cultura. I TORNEIG D’ESCACS CATEGORIA SUB – 16. Informació: 636 025 095. Informació: www.escacsalberic.com. Inscripcións: club@escacsalberic.com. Organitza: Club d’Escacs Alberic. Al finalitzar s’entregaran els
trofeus.
11:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. FINAL XII TORNEIG DE TENNIS FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009. Categoria Infantil. Organitza: Club de Tennis Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
12:00 h. Poliesportiu la Muntanyeta. FINAL XII TORNEIG DE TENNIS FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE 2009. Categoria Absoluta. Organitza: Club de Tennis Alberic. Col·labora: Ajuntament d’Alberic.
Per la vesprada en els Barracons de la Fira:
 Jocs d’ingeni per a totes les edats
20:00 h. Teatre Liceu. ESTRENA de l’obra de Teatre “Vidas vacías de este siglo o las Descarriaditas”, per la companyia ECS ACTRIUS. Amb Eva Bau, Silvia Cabrera i Cristina Soler. Text i direcció: Cristina Soler. Entrada gratuïta.
21:00 h. Cloenda del MERCAT MEDIEVAL VALENCIÀ.
22:00 h. Plaça de la Constitució. SUPERESPECTACLE MUSICAL INFANTIL “MUSICAL LEYENDAS”.
01:00 h. Al recinte de la joventut, situat al Jardí de l’Amor, DISCOMOBIL.

DIA 29 DILLUNS
20:30 h. Des de l’antiga Cooperativa Agrícola, GRAN CAVALCADA per acomiadar la Fira de Sant Joan i Sant Pere de 2009. Amb espectaculars carrosses i altres sorprenents atraccions.
22:00 h. Per a finalitzar la FIRA DE SANT JOAN 2009, es dispararà un espectacular CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI.

1 comentario sobre “FIRA DE SANT JOAN I SANT PERE”

  1. amonimo dijo:

    alberic les millors festes ………….x ara

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.