La Societat Unió Musical d’Alberic prepara els actes en honor a Santa Cecília

Notícia enviada per Josep Puig Torres, Músic de la Societat Unió Musical d’Alberic.

Com es costum a estes dades, els músics ens vestim de festa, per a celebrar la festivitat de la nostra patrona, Santa Cecilia. Nosaltres, no anàvem a ser menys, i amb molta il•lusió hem preparat un programa per a tot el nostre poble d’Alberic, però sobretot per als músics, i als amants de la música. Tenim concerts, audicions, pasacarrers, disfresses per als més menuts, xocolatà, sopars… i Festa, molta festa.

Aquest any, especial per ser la celebració del nostre 155 aniversari, tenim el tradicional Concert en Honor a Santa Cecilia, el diumenge 11 de Novembre al Teatre Liceu d’Alberic, on just abans, haurem recollit els nous educands per a incorporar-los a la Banda. A més, el diumenge 18 farem un concert al Palau de la Música de València, un “Mà a Mà” junt a l’Agrupació Artistica Musical de Dènia, a un Festival organitzat per LP Radio, i el programa “Nuestras Bandas de Música”.

Esperem pasar unes bones Festes de Santa Cecilia, i des d’aci donar l’enhorabona als 15 nous educands que entren a formar part de la nostra banda.

Bones Festes per a tots!!!

Podeu trobar fotos dels educandos i del llibret al següent enllaç

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.