Alberic i Els Corts homenatgen aquest divendres a Antonio Lloret

Va ser diputat en la Constitució de 1812
Diariocritico - Las Provincias - Levante EMV

L’Ajuntament d’Alberic (València) i les Corts Valencianes realitzaran aquest divendres un acte homenatge al diputat d’Alberic, Antonio Lloret Martí, que va participar fa ara 200 anys en les Corts de Cadis que van elaborar la Constitució de 1812.

L’acte institucional se celebrarà en el saló de plens de l’Ajuntament on tindrà lloc la descobriment d’una placa commemorativa del bicentenari de la constitució de 1812 en record del diputat alberiqueny Antoni Lloret i Martí.

Posteriorment, es lliuraran exemplars traduïts i s’imposaran escarapeles commemoratives als membres de la Corporació Municipal i representants de la societat civil d’Alberic, segons ha informat les Corts Valencianes en un comunicat.

A continuació, a les 12.00 hores, en l’Avinguda dels Corts Valencianes s’inaugurarà la placa corresponent al canvi de denominació de l’antiga avinguda de l’Estació per Avinguda dels Corts Valencianes.

Finalment, a les 12.30 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament, se celebrarà una conferència a càrrec del secretari del Consell Valencià de Cultura (CVC), Jesús Huguet Pascual.

Aquesta és una de les diverses activitats que les Corts Valencines està realitzant amb motiu de la commemoració del bicentenari de la promulgació de la Constitució de 1812.

Los comentarios están cerrados