El PSOE descarta la moció de censura en Alberic que EU creu justificada

Levante EMV - P. F. ALZIRA 02/07/11
L’oferimentrealitzat per Coalició Valenciana per a presentar una moció de censura a l’alcalde d’Alberic, el popular Faustino Sala, ha tingut una acollida dispar en els grups de l’oposició que poden fer-la possible.
Mentres el portaveu d’IXA-EU, Miquel Pallarés, considera que estaria «justificada» i inclús va manifestar la disposició a recolzar-la si el canvi garantix «la màxima participació» en el consistori —va assenyalar inclús la possibilitat d’un govern en què els 17 regidors de la corporació assumiren delegacions—, la regidor socialista Charo Lázaro entén que no és viable i, a més, es va mostrar estranyada per esta reacció de Javier Cervelló (CVa) quan, segons va recordar, va ser ell qui va propiciar que el PP retinguera l’alcaldia després de rebutjar una proposta per a convertir-se en el nou alcalde durant les conversacions mantingudes abans del ple d’investidura.
Així les coses, una hipotètica moció de censura només prosperaria si compta amb el suport de regidors del propi PP, una possibilitat que Cervelló va dir no descartar. Cap popular va voler ahir pronunciar-se sobre l’envit llançat per CVa ni les acusacions que parlaven d’una situació de col·lapse en l’ajuntament que, segons el parer de Cervelló, justificarien un canvi «per responsabilitat». L’edil d’EU va arremetre contra l’exercici de «hipocresia» del PP, que ha obert una nova guerra interna «que estan pagant els ciutadans».

Los comentarios están cerrados