CVa d’Alberic demana la dimissió de l’actual alcalde

Las Provincias - CARMEN CERVERÓ | ALBERIC - 02/07/11
El regidor valencianista assegura que Faustino Sala «no complix amb les seues obligacions» i oferix els seus vots a l’oposició (PSPV i EU)
Tres setmanes. Açò és el que podria durar el popular Faustino Sala com a alcalde d’Alberic.
I és que Coaliciò Valenciana de la localitat (CVa) ha demanat al PP la dimissió «immediata» de l’actual alcalde, Faustino Sala, «per no complir amb les seues obligacions», va assegurar Javier Cervelló, regidor de CVa.
Segons Cervelló, l’Ajuntament d’Alberic «està col·lapsat». Una situació de què el regidor de Coaliciò Valenciana responsabilitza a l’actual alcalde que “no pren cap decisió i té el Consistori paralitzat”, va manifestar.
Per a garantir la governabilitat de l’Ajuntament d’Alberic, el regidor valencianista ha oferit els seus vots als partits de l’oposició (EU i PSPV) per a rellevar Faustino Sala. Un fet que es produiria en el cas que el PP, grup a què pertany l’alcalde i que governa en minoria, no traguera a Sala del govern tal com ha proposat Javier Cervelló.
«Demane que Sala isca de l’Ajuntament sinó els donaré els meus quatre regidors al PSPV i EU perquè aconseguisquen l’alcaldia», va asseverar el portaveu de CVa.
Així, des de Coaliciò Valenciana d’Alberic han obert les portes a una moció de censura a l’actual primer edil, si el PP «no posa les coses en orde en el seu partit», va assenyalar Javier Cervelló.
Cal recordar, que el passat dia 11 de juny durant el ple d’investidura Coaliciò Valenciana va donar els seus vots al PP, que en les eleccions va obtindre set dels 17 regidors que conformen la Corporació municipal.
Una confiança que va començar a trencar-se sis dies després del ple d’investidura, al rebutjar els partits de l’oposició (CVa, EU i PSPV) el sou de prop de 51.000 euros bruts a l’any, al considerar que era una «aberració», que proposava Faustino Sala per dedicació exclusiva.
Segons Cervelló, a partir d’eixe moment «Sala ha deixat de treballar en l’Ajuntament, ja que no pren cap decisió el que ha portat que l’Ajuntament i el col·legi estiguen col·lapsats. L’única cosa que tinc clar és que Faustino Sala només es mou per diners».
CVa, grup majoritari de l’oposició, ha donat un ultimàtum al PP sense ni si vullga esgotar els 100 dies de gràcia, ja que donar-li «eixe marge a Sala pot arruïnar el Consistori», va comentar Cervelló.
D’altra banda, el regidor de CVa va anunciar la seua renúncia a l’alcaldia d’Alberic en favor d’EU i PSPV amb què no havia mantingut cap conversació sobre la possible coalició.
LAS PROVINCIAS va intentar posar-se en contacte amb l’alcalde d’Alberic, Faustino Sala, sense èxit.
Vore notícia a Levante-emv

Los comentarios están cerrados