La policia atrapa en el Marítim a uns lladres a l’hora d’assaltar un xalet a Alberic

Els huit detinguts podrien estar relacionats amb desenes d’assalts comesos per tota Espanya
Levante EMV T. D./I. C.
A penes una hora després que l’amo d’un xalet d’Alberic descobrira que havia sigut víctima d’uns lladres, la seua desesperació es va convertir en alegria quan va saber que la policia nacional ja els havia detingut i havia recuperat el botí: una càmera de fotografia i un ordinador de la marca Apple. Segons ha pogut saber Levante-EMV, els delinqüents són sospitosos de desenes de robatoris en vivendes a Catalunya, València i altres punts del litoral mediterrani.
La detenció va ser possible gràcies a què agents de la comissaria del Marítim van veure un sospitós en el moment en què entrava en un pis del carrer Doctor Lluch de València amb objectes de dubtosa procedència, precisament els sostrets a Alberic. Després de demanar una orde judicial de registre al jutge d’Instrucció número 20 de València, en funcions de guàrdia, els agents van entrar en la vivenda a les nou de la nit, davant de la mirada expectant dels veïns del número 169 de l’esmentat carrer.
Els policies van detindre altres set persones que hi havia en l’interior -totes de nacionalitat romanesa, igual que el primer arrestat- i van confiscar tota sort d’objectes suposadament robats en xalets, com ara televisors -dos d’ells de plasma de 50 polzades-, telèfons mòbils i bicicletes. Ara, els investigadors hauran de rastrejar les denúncies per robatori per a determinar a qui pertanyen eixos objectes i poder imputar-li a la banda els delictes corresponents.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.