Colp al tràfic de marihuana

La Policia desarticula una banda en la Ribera que tenia instal·lacions amb 352 plantes i 605 plantons
LEVANTE-EMV ALZIRA
Agents de la Comissaria d’Alzira han detingut sis persones per un presumpte delicte de tràfic d’estupefaents, al dedicar-se al cultiu i venda d’estes substàncies. En l’operació, desenrotllada en diverses localitats de tota la comarca, van ser arrestades, una dona i cinc hòmens, d’entre 28 i 58 anys, cinc d’ells en els seus domicilis d’Alberic, Massalavés i Alzira; i l’últim, considerat un dels caps, a les 13.30 del divendres a Llombai. A este se li van intervindre 64 grams de cocaïna en el seu cotxe i 6.750 euros, que portava en una motxilla.
La investigació es va iniciar el passat mes de juny, quan la Policia Nacional va saber que en dos xalets d’Alberic i Massalavés es cultivaven presumptament plantes de marihuana la venda posterior. Els implicats en l’activitat tenien responsabilitats diferents en el procés: un era l’encarregat de cuidar les plantes, un altre del manteniment de la instal·lació i l’últim de la distribució de la substància una vegada collida. Els altres tres restants dirigien la trama.
Després dels registres, el passat 30 de novembre es va detindre cinc persones i els agents de policia es van confiscar de 352 plantes de marihuana llestes per a ser tallades, amb els seus corresponents focus, arrancadors, extractors, ventilació, aparells d’aire condicionat i reg per goteig necessaris per al seu cultiu, que es trobaven en tres habitacions d’un domicili d’Alberic.

Un rifle i una pistola simulada
Posteriorment en un altre registre en un domicili de Massalavés, van intervindre 605 plantons de marihuana i altres 178 de distintes grandàries, així com tot tipus de fertilitzants, una pistola simulada i instal·lació elèctrica idèntica a la del domicili d’Alberic.
Els investigadors van finalitzar amb el registre realitzat en un domicili d’Alzira, on van intervindre un rifle Winchester calibre 444, així com bossetes de plàstic i tancaments, balances i joies.
Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.