L’home assassinat per la seua nóvia a Alberic va morir estrangulat

L’acusada, que ja està a la presó, va negar el crim davant del jutge i només va admetre haver discutit amb el seu company
Levante-EMV - T. DOMÍNGUEZ/I. CABANES VALÈNCIA
L’home assassinat presumptament per la seua companya sentimental en un pis d’Alberic en la matinada del dissabte va morir estrangulat, segons l’informe preliminar de l’autòpsia, per la qual cosa es descarta que la botellada fora la causa determinant de la defunció, com s’havia pensat en un primer moment.
La presumpta assassina va ingressar ahir en la presó de Picassent per orde del jutge de guàrdia d’Alzira, i a petició de la fiscal que s’ha fet càrrec del cas. Durant la seua declaració davant del jutge d’Instrucció número 5 d’Alzira, en funcions de guàrdia, la presumpta homicida va negar la seua participació en els fets, i només va admetre haver discutit amb el seu nóvio.
Va dir, a més, que havia begut una gran quantitat d’alcohol, igual que la víctima, però es va mantindre ferm negant una vegada i una altra haver-lo colpejat o estrangulat.
Al terme de la declaració, l’acusada, que va ser assistida per una lletrada d’ofici, va ser conduïda a la presó de Picassent amb l’orde d’ empresonament comunicada i sense fiança en la mà. El jutge que la va escoltar en declaració es va inhibir en favor del Jutjat de Violència sobre la Dona.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.