Infraestructures adjudica les obres per a la construcció d’aparcaments en el cementeri municipal d’Alberic

S’instal·larà una rotonda amb zona enjardinada per a distribuir eficaçment el trànsit rodat
Estes obres, emmarcades en el Pla Confiança, tenen un pressupost de 177.246 euros

El periodic

La Conselleria d’Infraestructures i Transport ha adjudicat les obres per al condicionament d’accessos i aparcaments del cementeri municipal a Alberic, amb l’objectiu de millorar la comunicació i l’accessibilitat al cementeri. El projecte es finança a través del Pla Confiança impulsat per la Generalitat i té una inversió de 177.246 euros.

L’obres d’urbanització del polígon industrial I-3 ha dotat al municipi de noves parcel·les, en les quals es construiran els aparcaments. Estos es comunicaran amb el cementeri per mitjà d’una escala de pedra artificial amb passamans i una rampa per a minusvàlids. A més s’instal·larà una rotonda en la porta d’accés als mateixos per a distribuir d’una manera eficaç el trànsit rodat.

El projecte contempla la instal·lació d’enllumenat públic, baranes de protecció i jardineria, que comptarà amb una xarxa de reg per goteig. També es col·locarà una xarxa d’arreplega d’aigües pluvials que canalitze l’aigua per a evitar estancaments.

Pel que fa al ferm, estarà format per paviment d’aglomerat asfàltic, situat sobre llasts compactades. La zona d’aparcaments es delimitarà per mitjà d’un mur de contenció i rastell de formigó bicapa, així com de la respectiva senyalització.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.