Alberic comença la segona fase de les obres de la Casa de la Música

En esta etapa es tancarà l’estructura i s’ensostrarà amb una inversió de 300.000 euros encara que no hi ha data de finalització
Las Provincias 25.08.10 - 00:11 - A. TALAVERA | ALBERIC.
La Casa de la Música d’Alberic va prenent forma a poc a poc. Este gran projecte per al municipi ha iniciat la seua segona fase després que es finalitzara la construcció de la seua estructura.
Ara l’empresa constructora ha començat a realitzar el tancament de la carcassa per a evitar el seu deteriorament i l’accés a l’interior de l’edifici. Durant els pròxims mesos també s’ensostrarà i es prepararà les eixides d’aigua. Totes estes remodelacions tindran un cost de 300.000 euros a què cal sumar el milió d’euros ja invertits a realitzar l’estructura.
«Encara queden més fases però estarà acabada tan ràpid com siga possible», explica Faustino Sala, alcalde d’Alberic. I és que encara no està prevista la finalització d’esta Casa de la Música ja que es tracta d’un projecte molt ambiciós i de gran cost econòmic.
L’edifici que es va projectar en 2006 comptarà amb una auditori, aules, sales d’assaig per a la banda, entre altres instal·lacions, estarà ubicada en el sector R, una zona nova on l’Ajuntament està construint diversos servicis per al municipi.
La Unió Musical d’Alberic és la que espera amb més impaciència la inauguració de Sa Casa de la Música ja que des de 2003 no compten amb un edifici propi. Així, l’Ajuntament ha cedit les instal·lacions municipals perquè l’associació musical continue la seua labor. Els assajos de la banda s’alternen entre el teatre i la casa de la cultura, i les classes de música s’impartixen en el col·legi Rafael Comenge.
A pesar de les dificultats tècniques, la banda d’Alberic es troba en un dels seus millors moments. «Hem participat en dos certàmens de categoria especial amb bons resultats i ha augmentat el nombre d’educands de l’escola de música», destaca el president de la Unió Musical d’Alberic, Enrique Alonso.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.