El PP eludix valorar la detenció de l’exalcalde d’Alberic per presumpta agressió sexual

Companys de files i oposició reben perplexos la notícia i demanen “prudència” davant de l’acusació
LEVANTE-EMV ALZIRA ?
La notícia de la detenció de l’exalcalde d’Alberic, Enrique Carpi, ha sorprés a propis i estranys. Levante-EMV va publicar ahir en exclusiva que agents de la policia judicial de Sueca van detindre el dijous a l’encara president del Partit Popular a Alberic i fins fa a penes mes i mig màxima autoritat del municipi, Enrique Carpi, després de la denúncia presentada per la seua assistenta, que l’acusa d’una presumpta agressió sexual.
La dona i l’exalcalde van declarar el mateix dijous davant del jutjat de guàrdia. Van oferir versions contradictòries. Ella, que va ser alumna de l’exalcalde, l’acusa de presumptes agressions sexuals continuades que s’haurien produït sent ell alcalde. No obstant això, no ha sigut fins ara quan ha presentat la denúncia pel que no es descarta que l’acusació responga al despit després de trencar-se la relació sentimental que mantenien. Després de la declaració d’ambdós, Enrique Carpi va quedar en llibertat amb càrrecs.
Sense paraules es va quedar el president del PP en la Ribera Alta i delegat del Consell, Rafael Soler, després de conéixer a través de la telefonada d’este diari la informació sobre el seu company de files. Totalment perplex pel fet, va rebutjar entrar a valorar els fets: “He de conéixer al detall el que ha passat abans de poder fer declaracions”, va manifestar. Soler -entre laments sobre la detenció de l’exalcalde- va apel·lar a la “prudència” i va concloure: “Si està en mans del jutge, hem d’esperar que la justícia dictamine”.
Tampoc els fins fa mes i mig companys de govern d’Enrique Carpi van voler ahir fer comentaris respecte d’això. L’ara alcalde, Faustino Sala, va estar tot el dia il·localitzable. Un dels seus telèfons mòbils el portava el regidor d’Agricultura, Salvador Fabra, el qual no sols va declinar valorar el fet sinó que es va negar a parlar amb este periòdic.

“Pèssima imatge d’Alberic”
Igual de lacònics es van mostrar els portaveus de les altres dos formacions polítiques del consistori. Javier Cervelló, representant de Coalició Valenciana -ara en l’equip de govern després de l’eixida de Carpi- considera “lamentable” la denúncia, així com la “degradació” de la persona d’Enrique Carpi “en els últims anys”. En esta anàlisi va coincidir el portaveu d’Iniciativa per Alberic (IXA), Miquel Pallarés que deplora “la pèssima imatge d’Alberic” que projecta l’encara president del PP.
Ambdós insistixen a respectar la presumpció d’innocència i rebutgen que estos fets, que asseguren que desconeixien i que “han sorprés tots els veïns”, hagen hagut de veure en la marxa de Carpi, que atribuïxen en exclusiva “al descontrol i desgovern en l’ajuntament en els últims anys”.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.