La Guàrdia Civil requisa dos pistoles a Carpi després de ser detingut per agressió sexual

L’exalcalde d’Alberic esgrimix missatges al seu mòbil de la dona que el va denunciar després de trencar ell la relació.
Levante-EMV
L’exalcalde d’Alberic Enrique Carpi havia de considerar l’exercici de la política com una activitat de risc. La Guàrdia Civil li ha confiscat de forma preventiva dos armes després de ser imputat per una presumpta agressió sexual com a conseqüència de la denúncia presentada contra ell per una assistenta que treballava en el seu domicili. La confiscació d’armes és una diligència habitual en estos casos de forma preventiva, si bé crida especialment l’atenció que un polític d’un municipi de poc més de deu mil habitants les tinga en el seu poder. Es tracta a parer d’un parell de pistoles amb tota la documentació en regla.
Carpi va ser denunciat a finals de desembre per una de les dos dones de la neteja que atenien la casa que va llogar a Tous després de la seua separació matrimonial, que l’acusava d’haver-la violat sis vegades. Va formalitzar la denúncia pràcticament un mes després que el passat 25 de novembre Enrique Carpi deixara l’alcaldia forçat pels seus propis companys del PP ja que, segons ha declarat, no s’havia atrevit a fer-ho abans a causa del càrrec que ocupava el presumpte agressor que, a més, segons la seua versió, l’hauria amenaçat. L’exalcalde va ser detingut dijous passat per la Guàrdia Civil i després de declarar en el jutjat de guàrdia va quedar en llibertat amb càrrecs. Carpi va negar les acusacions i el seu telèfon mòbil pot convertir-se en la seua millor defensa, ja que en ell guarda els missatges que la dona que l’ha denunciat li enviava per a posar-se en contacte amb ell després que decidira posar fi a la relació que mantenien des de feia any i mig.
Ha de comparéixer cada 15 dies en el jutjat
El jutjat de primera instància i instrucció número 2 d’Alzira, que es trobava de guàrdia quan es va produir la detenció d’Enrique Carpi, va decretar el dijous la llibertat amb càrrecs de l’exalcalde, a què inicialment imputa una suposada agressió sexual continuada, amb l’obligació de personar-se els dies 1 i 15 de cada mes en el jutjat. Les versions exposades per l’acusat i la denunciant són més que contradictòries i ara les diligències prèvies obertes arran de la denúncia seguiran el seu curs fins que l’autoritat judicial decidisca si passen a un òrgan superior o finalment s’arxiven

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.