El nou regidor d’Alberic va destituir un dia abans de ser triat a l’assessor de l’exalcalde

Levante EMV - Alzira - Traducció Alberic.com
El treball del conseller, un policia nacional en excedència, provocava recels inclús entre els edils del PP
El nou alcalde d’Alberic, Faustino Sala va decidir destituir l’assessor personal i al secretari del seu antecessor en el càrrec abans inclús de ser triat per a portar la vara de cap. El ja que fóra assessor del ja exalcalde Enrique Crespo és un agent del Cos Nacional de Policia en excedència que generava recels inclús en l’equip de govern i les funcions ningú del qual coneixia amb exactitud, més enllà d’assessorar a l’alcalde en qüestions de seguretat.
La publicació ahir en el Butlletí Oficial de la província de l’anunci sobre el cessament d’estos dos funcionaris eventuals desvela que Faustino Sala va firmar el decret de destitució el dijous 26 de novembre, just l’endemà de la renúncia de Vaig arrapar i un dia abans de la celebració del ple d’investidura en què va ser triat alcalde amb els vots del PP i Coalició Valenciana.
Sala exercia en eixe moment com a alcalde en funcions. El decret, a més, tenia efectes des del dia anterior.
Cal recordar que Sala va comentar darrere de la seua elecció com a alcalde d’Alberic que no comptaria amb l’assessor personal de Vaig arrapar ja que va defendre que els seus assessors serien els seus regidors, però no va desvelar que ja havia firmat el decret de cessament.
L’Ajuntament d’Alberic celebrarà la setmana que ve el primer ple d’esta nova etapa en què, previsiblement, també es formalitzarà l’eixida de l’equip de govern de l’exregidor del PSOE Desiré García després del pacte aconseguit pel PP amb CVa.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.