Pert força la tesis del cotxe que fugí tras l’accident mortal d’Alberic

Segons publica hui Levante-EMV en la seva edició impresa, la tesis del cotxe que fugí perd força, i encara que continuen les investigacions, l’absència de cap colp ni marca de pintura a la motocicleta junt al fet que cap testic haguera vist l’accident, fan pensar que es poguera tractar d’una caiguda fortuita.

Related Articles:

2 comentarios sobre “Pert força la tesis del cotxe que fugí tras l’accident mortal d’Alberic”

  1. uno dijo:

    ola sok uno de kastello ke koneixia a vicent,oscar & maxim m’agradaria ke alli on stew els 3 ke se ehu mort en moto el mateix mes wanke no se konegew ke oscar i vicent se few konpañia mutuament i ke ajudew a maxim xfavor .maxim des de alli ahon stiges vengant dels cabrons ke te an fet aso

  2. esteban de la pobla dijo:

    ola, soc de la pobla llarga, soc amic de vicent y el cosi de oscar . lo que a dit UNO DE KASTELLO te rao. oscar y vicent ajudeu a maxim aunque no el conegera yo casi que sou uns de les persones mes bones que e conegut. i aixo que fa la gent no te ni un sentit

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.