L’home que va morir a Alberic va rebre un tir després d’una baralla per drogues

La víctima, Cèsar P. G., va acudir al pis d’un amic on havia quedat amb altres dos persones per a realitzar una transacció de marihuana
Levante EMV - L. PADILLA/T. DOMÍNGUEZ ALBERIC
L’home a qui van matar dissabte passat a Alberic va morir al rebre un tir. Era l’única ferida que presentava, encara que en un primer moment es va pensar que li havien assestat una punyalada. A pesar que la víctima va morir en el cantó del carrer arxipreste Ferrandis d’este municipi de la Ribera, tal com informà en exclusiva Levante-EMV, l’home va resultar ferit en un domicili del carrer Palleter de la mateixa localitat, on es va veure immers en una baralla, segons ha pogut saber este periòdic.
La víctima, de 31 anys d’edat -complia 32 al febrer, segons fonts del seu entorn- i les inicials de la qual corresponen a Cèsar P. G., vivia amb la seua parella en un municipi de la comarca de la Ribera.
A boca de nit dissabte passat, es va dirigir a casa d’un amic, en el carrer Palleter de la localitat d’Alberic, on havien quedat amb dos persones més per a realitzar una transacció de marihuana.
El negoci no va eixir com esperaven, per la qual cosa els nervis es van apoderar dels quatre implicats. Després d’insults i amenaces, la situació va pujar de to, fins a tal punt que va desembocar en una baralla.
Mentres el fill dels propietaris del pis es va mantindre en un segon pla, Cèsar P. G. va protagonitzar l’escena, junt amb les altres dos persones, que es van capficar en una baralla cos a cos en el segon replanell de la finca de vivendes.
Va ser allí quan, en un moment de màxima tensió, un dels dos que pretenien adquirir la droga, va traure una pistola i va disparar a Cèsar P. G. La bala va travessar el cos de la víctima i va arribar fins a la paret, deixant una xicoteta mossa, tal com va poder comprovar este diari.
Cèsar P. G., en un intent desesperat de fugir, va baixar les escales i va eixir del portal de la finca mentres es dessagnava. Va caminar uns cinc-cents metres, i es va detindre just en el cantó del carrer arxipreste Ferrandis.
La víctima va arribar fins a eixe punt al voltant de les 21:00 hores, quan un matrimoni que estava passejant davall la pluja ho va veure veure i va cridar la Policia Local d’Alberic.
Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius sanitaris que van intentar reanimar l’home, però res van poder fer ja per a salvar-li la vida.
El fill dels amos del domicili va passar la nit del dissabte declarant, però de moment no s’han produït detencions. Segons ha pogut saber este periòdic, s’ha trobat marihuana en la vivenda on van ocórrer els fets i en el vehicle del fill de l’amo de la vivenda on els quatre havien quedat per a realitzar la transacció.

“És un barri molt tranquil”
El tema de conversació d’ahir en els carrers del municipi d’Alberic no era un altre que l’homicidi ocorregut en la localitat en la nit del dissabte. Ahir, els veïns s’agrupaven en xicotets rogles, als que a poc a poc se’ls unia més gent que volia conéixer sobre el que succeïx. De fet, diverses vegades, la pregunta que es feien els ciutadans era com havia sigut possible que “algú haja matat a una persona en este barri”, perquè “és molt tranquil”, afirmaven. “No m’explique per què passen estes coses. Ací ningú es fica amb ningú”, comentava ahir un veí en el carrer on van ocórrer els fets. “l’Única cosa que volem és que torne la tranquil·litat”, deien.

Deje un comentario

Debe identificarse para enviar un comentario.